Ραφήνα: Του είπαν «πάμε έξω» και τον ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου – Αιματηρή συμπλοκή με θύμα 42χρονο

Ραφήνα: Oι δράστες του άγριου ξυλοδαρμού έσπευσαν να εξαφανιστούν

Σε ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου κατέληξε μία «παρεξήγηση» που συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής σε κλαμπ στο κέντρο της Ραφήνας, με έναν 42χρονο άνδρα να πέφτει θύμα άγριας επίθεσης με γροθιές από ομάδα 4-5 ατόμων και τελικά να αφήνει την τελευταία του πνοή.

Λίγο μετά τις 02:00 τα ξημερώματα της Κυριακής, το τηλεφωνικό κέντρο του ΕΚΑΒ δέχεται κλήση για έναν άνδρα αιμόφυρτο και βαριά χτυπημένο στην πλατεία Νικολάου Πλαστήρα. Λίγα λεπτά μετά φτάνει ασθενοφόρο και μεταφέρει –σε πολύ σοβαρή κατάσταση- τον 42χρονο στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός». Μαζί με τους διασώστες του ΕΚΑΒ φτάνουν στο σημείο και αστυνομικοί, με τους άνδρες της Άμεσης Δράσης και του Τ.Α. Ραφήνας να ενημερώνονται ότι σε κλαμπ που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση, υπήρξε λεκτικό επεισόδιο μεταξύ θαμώνων που κατέληξε σε χειροδικία έξω απ’ αυτό.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο 42χρονος κατά λάθος έσπρωξε ένα μέλος άλλης παρέας, ο οποίος του ζήτησε να «πάνε έξω» και έτσι έγινε. Το αποτέλεσμα ήταν -αν όχι όλα τα μέλη της παρέας- τότε τα περισσότερα να του ορμήσουν, να τον χτυπήσουν άσχημα στο κεφάλι και στο σώμα, αφήνοντας τον χωρίς τις αισθήσεις του και αιμόφυρτο. Στη συνέχεια οι δράστες του άγριου ξυλοδαρμού έσπευσαν να εξαφανιστούν. Τελικά, το μεσημέρι της Κυριακής, ο 42χρονος υπέκυψε στα τραύματά του και άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο, συνεπεία των χτυπημάτων που είχε δεχτεί.

Την προανάκριση έχει αναλάβει η Ασφάλεια Αττικής.