Πάτρα: Για πέντε ώρες κατέθετε στο Ανθρωποκτονιών ο Μάνος Δασκαλάκης

Περίπου πέντε ώρες διήρκεσε η κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη στα γραφεία του Τμήματος Ανθρωποκτονιών στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, στο πλαίσιο της έρευνας της ΕΛ.ΑΣ. για τα αίτια του θανάτου της Μαλένας και της Ίριδας

Ο Μάνος Δασκαλάκης απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των έμπειρων αξιωματικών, χωρίς ωστόσο, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του newsbomb, να είναι σε θέση να δώσει κάποιο στοιχείο που θα μπορούσε να «ξεκλειδώσει» τις έρευνες.

Η κατάθεσή του, δηλαδή, δεν διαφοροποιεί τα δεδομένα που είχαν στη διάθεσή τους οι Αρχές. Ο πρώην σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου δεν ήταν παρών την ώρα που τα δύο άτυχα παιδιά άφησαν την τελευταία τους πνοή. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι του έγιναν συγκεκριμένες ερωτήσεις για τις επίμαχες ημέρες.

Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. προσθέτουν ότι το «βάρος» πέφτει στα πορίσματα των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλογριά, τα οποία είναι θέμα χρόνου να παραδοθούν στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών.

Σημειώνεται ότι ο επικεφαλής του Ανθρωποκτονιών έχει αλλάξει εδώ και περίπου ένα μήνα, το ίδιο και ο υποδιοικητής της υπηρεσίας.