Τάκης Θεοδωρικάκος: Συγχαίρει τον Αντώνη Τσαπατάκη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου

Τιμητική βράβευση στον παραολυμπιονίκη και αστυνομικό Αντώνη Τσαπατάκη από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη  Θεοδωρικάκο, για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στα 100 μέτρα πρόσθιο

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος με ανάρτησή του στα social media συγχαίρει τον παραολυμπιονίκη πρωταθλητή κολύμβησης Αντώνη Τσαπατάκη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στα 100 μέτρα πρόσθιο.

Ο αστυνομικός συμμετείχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης που πραγματοποιήθηκε στη Μαδέιρα της Πορτογαλίας. Ο Τ. Θεοδωρικάκος έγραψε για την επιτυχία του Τσαπατάκη: «Ο αστυνομικός Αντώνης Τσαπατάκης τίμησε για ακόμη μια φορά την Ελλάδα και την Ελληνική Αστυνομία. Κατέκτησε χθες στην Πορτογαλία το χρυσό μετάλλιο στα 100 μ. πρόσθιο, κάνοντάς μας για ακόμα μια φορά υπερήφανους! Αντώνη, η επιμονή, η προσπάθεια και η προσήλωσή σου στο στόχο είναι συγκινητική. Θερμά Συγχαρητήρια !»

Ο Αντώνης Τσαπατάκης χθες Κυριακή (12/6) ανέβηκε στην κορυφή του κόσμου και κατέκτησε το πρώτο ελληνικό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Μαδέιρα της Πορτογαλίας.

Ο Τσαπατάκης, στον τελικό των 100μ. πρόσθιο SB4 είχε χρόνο 1:36.27 που τον έφερε στην πρώτη θέση, με την επίδοσή του να αποτελεί και νέο Πανελλήνιο ρεκόρ. Το προηγούμενο ανήκε στον ίδιο με 1:36.33 από τις 18 Ιουλίου 2015 στην Αγγλία.