Θεσσαλονίκη: 23 κιλά κάνναβης και 1,2 κιλά κοκαΐνη στο σπίτι του «πιστολέρο» του Φοίνικα

Θεσσαλονίκη: Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες για ναρκωτικά στο σπίτι του 32χρονου που συνελήφθη

Μεγάλες ήταν τελικά οι ποσότητες κάνναβης και κοκαΐνης που εντόπισαν οι αστυνομικοί στο σπίτι του 32χρονου άνδρα ο οποίος το απόγευμα της Τρίτης άρχισε να πυροβολεί επανειλημμένως μέσα και έξω από την πολυκατοικία όπου διέμενε, στον Φοίνικα Θεσσαλονίκης.

Οι έρευνες των αστυνομικών παρουσία εισαγγελικής λειτουργού απέδωσαν 23 κιλά κάνναβης, 1.200 γραμμάρια κοκαΐνης, καθώς και 16.000 ευρώ που κατασχέθηκαν. Επίσης κατασχέθηκε το πιστόλι που χρησιμοποίησε χτες ο 32χρονος άνδρας ο οποίος συνελήφθη ενώ οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες και στον 29χρονο αδερφό του με τους δύο συλληφθέντες να οδηγούνται σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Τρίτη, ο 32χρονος πρωταγωνίστησε σε σοβαρό επεισόδιο στην περιοχή του Φοίνικα, όταν άνοιξε πυρ τόσο εκτός, όσο και εντός της πολυκατοικίας που διέμενε, ενώ για να εισβάλει χρειάστηκε να σπάσει τον υαλοπίνακα της πόρτας εισόδου.

Ο ίδιος πριν εισβάλει φέρεται να φώναζε «βιάζουν τη γυναίκα μου, φωνάξτε την αστυνομία» και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες δεν αποκλείεται να ήταν υπό την επήρεια ουσιών καθώς η σύζυγός του είναι στο νοσοκομείο λεχώνα.

Την ώρα του επεισοδίου στο σπίτι βρίσκονταν δύο παιδιά του δράστη και ακόμη ένα παιδί φιλικού προσώπου.

Ο 32χρονος αρχικά διέφυγε με το ΙΧ του προς τον Περιφερειακό, όπου προκάλεσε τροχαίο ατύχημα εγκαταλείποντας το σημείο, για να συλληφθεί τελικά σε παράδρομο της Εγνατίας Οδού, κοντά στο εργοστάσιο του ΤΙΤΑΝ, στη δυτική πλευρά της πόλης μετά από καταδίωξη, στην οποία έβγαλε το πιστόλι που έφερε επάνω του και απείλησε αστυνομικούς.