Θεσσαλονίκη: Μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών στο σπίτι του 32χρονου πιστολέρο

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στην περιοχή του Φοίνικα, στη Θεσσαλονίκη, όταν άντρας άνοιξε πυρ για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους – Ο πιστολέρο συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα από άνδρες της Αστυνομίας μετά από καταδίωξη που προηγήθηκε –

Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο και οι έρευνες της αστυνομίας στο σπίτι του 32χρονου άνδρα ο οποίος το απόγευμα άρχισε να πυροβολεί επανειλημμένως μέσα και έξω από την πολυκατοικία που διέμενε, στον Φοίνικα Θεσσαλονίκης.

Οι έρευνες των αστυνομικών πραγματοποιήθηκαν παρουσία εισαγγελικής λειτουργού, και στη διάρκειά τους βρέθηκαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών οι οποίες κατασχέθηκαν.

Όπως έγραψε και νωρίτερα το, GRtimes από τις πρώτες πληροφορίες προέκυψε πώς μέσα στο σπίτι του άνδρα, βρέθηκαν μεγάλες ποσότητες ινδικής κάνναβης και κοκαΐνης, οι οποίες πλέον θα αποσταλούν στα σχετικά εργαστήρια της αστυνομίας.

Θυμίζουμε ότι νωρίτερα σε σοβαρό επεισόδιο που σημειώθηκε στην περιοχή του Φοίνικα, ο 32χρονος άνοιξε πυρ τόσο εκτός, όσο και εντός της πολυκατοικίας που διέμενε, ενώ για να εισβάλει χρειάστηκε να σπάσει τον υαλοπίνακα της πόρτας εισόδου.

«Φωνάξτε την αστυνομία, βιάζουν τη γυναίκα μου»

Αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη ανέφερε ότι ο 32χρονος άντρας ήταν σε κατάσταση αμόκ, και φώναζε ότι βιάζουν τη γυναίκα του.

Γειτόνισσα της πολυκατοικίας ανέφερε ότι δεν άκουσε πυροβολισμούς μέσα στην πολυκατοικία, αλλά μόνο από έξω. Επίσης, τόνισε ότι ο δράστης έσπασε με ρόπαλο την είσοδο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η σύζυγος του εκείνη τη στιγμή είχε διακομισθεί σε νοσοκομείο για να γεννήσει.

Στο διαμέρισμα, βρέθηκαν κατά πληροφορίες μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ενώ οι αστυνομικοί προσήγαγαν ακόμη έναν άντρα γύρω στα 30.

Με πληροφορίες από GRtimes.gr,thestival.gr, thessnews.gr