Θεσσαλονίκη: Ο «πιστολέρο» του Φοίνικα φώναζε «βιάζουν τη γυναικά μου» και πυροβολούσε

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στην περιοχή του Φοίνικα, στη Θεσσαλονίκη, όταν άντρας άνοιξε πυρ για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους – Ο πιστολέρο συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα από άνδρες της Αστυνομίας μετά από καταδίωξη που προηγήθηκε

O άντρας, οικογενειάρχης 37 ετών, πυροβόλησε πολλές φόρες στον αέρα κοντά στην εκκλησία της Παναγίας στον Φοίνικα με ένα εννιάρι πιστόλι.

Στη συνέχεια έσπασε την πόρτα της εισόδου της πολυκατοικίας, στην οδό Μυστρά, ανέβηκε μέχρι τον 4ο όροφο, μπήκε στο διαμέρισμα του, είδε μέσα τα δυο του παιδιά (τα οποία στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, για λόγους προστασίας) και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή με το αυτοκίνητο του προς την Περιφερειακή Οδό.

Αστυνομικοί που τον αναζητούσαν τον ακινητοποίησαν στο ύψος του ΤΙΤΑΝ και τον συνέλαβαν, αφού νωρίτερα είχε εμπλακεί σε τροχαίο.

«Φωνάξτε την αστυνομία, βιάζουν τη γυναίκα μου»

Αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη ανέφερε ότι ο 37χρονος άντρας ήταν σε κατάσταση αμόκ, και φώναζε ότι βιάζουν τη γυναίκα του.

Γειτόνισσα της πολυκατοικίας ανέφερε ότι δεν άκουσε πυροβολισμούς μέσα στην πολυκατοικία, αλλά μόνο από έξω. Επίσης, τόνισε ότι ο δράστης έσπασε με ρόπαλο την είσοδο.

Ισχυρή δύναμη της Αστυνομίας έσπευσε άμεσα στο σημείοIntime News

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η σύζυγος του εκείνη τη στιγμή είχε διακομισθεί σε νοσοκομείο για να γεννήσει.

Στο διαμέρισμα, βρέθηκαν κατά πληροφορίες μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ενώ οι αστυνομικοί προσήγαγαν ακόμη έναν άντρα γύρω στα 30.

Με πληροφορίες από thestival.gr, thessnews.gr