Πώς η γυναίκα «αράχνη» απέσπασε μισο εκατ. ευρώ από τον γυμναστή που αυτοκτόνησε στη Θεσσαλονίκη

Θλίψη για τον θάνατο του γυμναστή: Φίλοι και γνωστοί τον αποχαιρετούν – «Ευχαριστούμε που ήσουν εσύ»

Συγκλονισμένη είναι η γειτονιά της οδού Γαμβέτα στη Θεσσαλονίκη, από τον θάνατο του 50χρονου γυμναστή Γ.Π., ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του το μεσημέρι της Τρίτης μέσα στο γυμναστήριό του

Oι έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ που ερευνούν την υπόθεση, εξετάζουν προσεκτικά ένα ηλεκτρονικό μήνυμα που έστειλε ο 50χρονος άνδρας σε γνωστούς του πριν κόψει μόνος του το νήμα της ζωής του.

Σύμφωνα με το MEGA στο μήνυμα που φέρεται να έστειλε ανέφερε πως οδηγήθηκε σε αυτή την πράξη καθώς εξαπατήθηκε από μια γυναίκα, με την οποία φέρεται να είχε ερωτικές σχέσεις.

Πού στρέφονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Makthes, ο αυτόχειρας υποστήριξε ότι η γυναίκα αυτή του απέσπασε περίπου μισό εκατομμύριο ευρώ, οδηγώντας τον στην οικονομική καταστροφή, ενώ αναφέρθηκε και σε διάφορες άλλες παρανομίες που του είχε αποκαλύψει η ίδια. Παράλληλα, ο 50χρονος άνδρας έκανε αναφορά στο σημείωμά του, για κύκλωμα που προέβαινε σε εκβιασμούς επιχειρηματιών, ακόμη και φόνους, καθώς και σε κύκλωμα που εκμεταλλευόταν ανήλικα κορίτσια.

Μετά τη δημοσιοποίηση του περιεχομένου του μηνύματος που έστειλε ο 50χρονος γυμναστής, δόθηκε εντολή από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης να αναλάβει την έρευνα της υπόθεσης το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών θα εξετάσουν με κάθε λεπτομέρεια το περιεχόμενο του μηνύματος που άφησε ο 50χρονος άνδρας, καθώς και την πιθανή διασύνδεση των προσώπων που αναφέρονται σε αυτό με άλλες υποθέσεις που απασχόλησαν την ΕΛ.ΑΣ. στη Θεσσαλονίκη.

Μέχρι στιγμής, δεν φαίνεται υπάρχουν ίχνη που να δείχνουν δολοφονική ενέργεια και ο θάνατός του αποδίδεται σε αυτοκτονία, ωστόσο έχει διαταχθεί εισαγγελική έρευνα για τις συνθήκες του θανάτου του, για να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί πίσω από την απόφασή του να αυτοκτονήσει.

Η γυναίκα που τον εξαπάτησε

Ο 50χρονος άνδρας υποστήριξε στο email ότι έχασε όλη την περιουσία του, με το ποσό να αγγίζει τις 500.000 ευρώ, από μια γυναίκα, με την οποία φέρεται να είχε ερωτικές σχέσεις.

Στο μήνυμά του ο αυτόχειρας περιγράφει τη συγκεκριμένη γυναίκα ενώ σημειώνει ότι την εμπιστεύτηκε τόσο που εκείνη κατάφερε να του αποσπάσει όλα του τα χρήματα. Όπως γράφει μάλιστα, μία ημέρα πριν από τα γενέθλιά του, η συγκεκριμένη γυναίκα εξαφανίστηκε και διέκοψε κάθε επικοινωνία μαζί του.

Ανατριχιαστικά είναι και όσα λέει για τις προτροπές της συγκεκριμένης γυναίκας στην κόρη της, προκειμένου η νεαρή κοπέλα να συμμετέχει σε διάφορα πάρτι στα οποία θα βρίσκονταν και παιδιά εύπορων οικογενειών.

Τα μηνύματα έξω από το γυμναστήριο

Ήδη γνωστοί και φίλοι από χθες το βράδυ αφήνουν έξω από το σημείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή λουλούδια και σημειώματα, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τιμήσουν τη μνήμη του γυμναστή. Πριν από λίγο, στο σημείο έσπευσαν κάποιοι γνωστοί του και άναψαν κεράκια, με τη θλίψη ζωγραφισμένη στο πρόσωπό τους.

Ανάμεσα στα σημειώματα, ξεχωρίζει ένα το οποίο γράφει: “Θα τα πούμε από κοντά. Σ’ ευχαριστώ που ήσουν εσύ”!

Πηγή πληροφοριών: Mega, Makthes