Αυτοκτονία γυμναστή στη Θεσσαλονίκη: Το σημείωμα που άφησε αναφέρεται σε κύκλωμα εκβιαστών

Θεσσαλονίκη: Διατάχθηκε εισαγγελική έρευνα για την αυτοκτονία του γυμναστή – Στο ανθρωποκτονιών πλέον η υπόθεση

Το τμήμα Ανθρωποκτονιών ανέλαβε την υπόθεση του γυμναστή, ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στο γυμναστήριο του στην Τούμπα. Παρότι στην αρχή ο θάνατος του άντρα θεωρήθηκε αυτοκτονία διατάχθηκε εισαγγελική έρευνα για το ενδεχόμενο να πρόκειται για ανθρωποκτονία.

Την υπόθεση ανέλαβε, το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, καθώς από τα πρώτα στοιχεία προκύπτει ότι υπάρχει θέμα ηθικών αυτουργών πίσω από την αυτοκτονία του 50χρονου.

Η παλιά του συμμαθήτρια απέσπασε σταδιακά όλη την περιουσία του

Το τοπικό μέσο makthes.gr κάνει αναφορά για μία γυναίκα, την οποία ο γυμναστής γνώριζε από τα σχολικά του χρόνια. Η ίδια τού ζήτησε βοήθεια για να ξεμπλέξει από επικίνδυνες καταστάσεις τις οποίες βίωνε. Σύμφωνα με το τοπικό μέσο, η εν λόγω γυναίκα, της οποίας εικάζεται ότι ο εκλιπών έπεσε θύμα, κατοικεί στην Άσσηρο, και, σύμφωνα με γραπτά του αυτόχειρα που εντοπίστηκαν, κατάφερε να του αποσπάσει, σταδιακά, ολόκληρη την περιουσία του, το ύψος της οποίας έφτανε τις 400.000 ευρώ.

Μεταξύ άλλων, στο σημείωμά του ο αυτόχειρας έκανε λόγο και για κύκλωμα που προέβαινε σε εκβιασμούς επιχειρηματιών, ακόμη και φόνους, ενώ καταγγέλλει τις πρακτικές του συζύγου της γυναίκας καθώς και ενός γνωστού πολιτικού.