Αυτοκτόνησε 14χρονος στον Κολωνό – Το κινητό του θα δώσει τις «απαντήσεις»

Πάγωσαν τα Κάτω Πατήσια στο άκουσμα ότι ένα 12χρονο αγόρι έβαλε τέλος στη ζωή του, μέσα στο σπίτι του

Τέλος στη ζωή του υπό μυστηριώδεις συνθήκες έβαλε ένας 14χρονος μέσα στο σπίτι της οικογένειάς του στην περιοχή του Κολωνού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία έχει ανοίξει έρευνα για το τραγικό περιστατικό, προκειμένου να εξεταστούν οι λόγοι που οδήγησαν τον ανήλικο στο απονενοημένο διάβημα.

Σημειώνεται ότι αυτοκτονίες σε αυτή την ηλικία είναι εξαιρετικά σπάνιες. Η Αστυνομία βρήκε δίπλα στον 14χρονο το κινητό του τηλέφωνο, το οποίο έχει ήδη μεταφερθεί και εξετάζεται στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών. Το κινητό είναι που θα δώσει απαντήσεις για τα αίτια της τραγωδίας.

Μεταξύ άλλων, θα εξεταστεί εάν ο ανήλικος μπορεί να συμμετείχε σε κάποιο επικίνδυνο διαδικτυακό παιχνίδι προκλήσεων. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πάντως ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν στοιχεία προς αυτή την κατεύθυνση.

Ωστόσο, είναι ένα από τα σενάρια που θα εξεταστούν. Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. σημειώνουν ότι στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος δεν υπάρχουν το τελευταίο διάστημα καταγγελίες για κάποιο επικίνδυνο διαδικτυακό παιχνίδι.

Αύριο Δευτέρα αναμένονται και τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που θα φωτίσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έβαλε τέλος στη ζωή του. Ο ανήλικος ήταν αθλητής και ιδιαίτερα αγαπητός στον κοινωνικό του κύκλο.