Καλαμάτα: Νεαρός έχει «ταμπουρωθεί» στην Τράπεζα της Ελλάδος- Ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. στο σημείο

Η τράπεζα της Ελλάδος στην Καλαμάτα έχει αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Κυριακής και συγκεκριμένα λίγο μετά τις 18:00 στην αστυνομική διεύθυνση Μεσσηνίας, όταν διαπιστώθηκε ότι ένας νεαρός άνδρας έχει εισβάλει με ρόπαλο στον κήπο της τράπεζας της Ελλάδος.

Σύμφωνα με το Messinialive.gr, ένας άνδρας με κουκούλα και κρατώντας ένα αντικείμενο το οποίο μοιάζει με λοστό βρίσκεται στον κήπο της Τράπεζας, σε έξαλλη κατάσταση, αφού προηγουμένως εισέβαλε από την κεντρική πόρτα του κήπου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αρχικά χρησιμοποίησε βαριοπούλα αλλά οταν ειδε οτι δεν είχε αποτέλεσμα στη σιδερένια συρόμενη πόρτα, επέστρεψε με σκύλα, οπότε και κατάφερε να την ανοίξει. Ο ίδιος παρά το γεγονός ότι ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός μπήκε στο αυτοκινητό του και πέρασε την πόρτα εισβάλλοντας στον κήπο της Τράπεζας και παρκάροντας εκεί το αυτοκινητό του.

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις της ΟΠΚΕ Μεσσηνίας και της ΔΙΑΣ καθώς και ο Αστυνομικος Διευθυντής Μεσσηνίας, Ηλίας Αξιοτόπουλος. Ο κουκουλοφόρος, που φοράει σκούρο φούτερ και σορτς είναι γνώριμος στις αστυνομικές αρχές και εκτιμάται πως είναι υπο την επήρεια χαπιών. Το τετράγωνο έχει αποκλειστεί από την Αστυνομία.

photo

photo

photo