Τραγωδία: Πέθανε η 19χρονη που είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο στο οποίο «έφυγε» ο πατέρας της

Δεν άντεξε και υπέκυψε στα σοβαρά τραύματα της η 19χρονη Ιωάννα θύμα του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε στην Πατρών- Τριπόλεως (111) το μεσημέρι της 4ης Μαΐου και στο οποίο είχε χάσει τη ζωή της ο πατέρας της

Το δυστύχημα είχε σημειωθεί όταν το αγροτικό όχημα που οδηγούσε ο πατέρας της 19χρονης εξετράπη της πορείας του κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ανετράπη και προσέκρουσε στις μπάρες.

Ο 51χρονος πατέρας πέντε παιδιών είχε χάσει ακαριαία τη ζωή του ενώ η 19χρονη κατέληξε στο νοσοκομείο του Ρίου στο οποίο είχε μεταφερθεί διασωληνωμένη μετά τον βαρύτατο τραυματισμό της.

Την τραγωδία μεγεθύνει ακόμα περισσότερο το γεγονός ότι τις προηγούμενες ημέρες είχε πεθάνει και ο παππούς της 19χρονης και σήμερα είναι η κηδεία του.

Πατέρας και κόρη επέστρεφαν στο σπίτι τους στο χωριό Κάλφα του δήμου Ερυμάνθου όταν σημειώθηκε το τροχαίο δυστύχημα με το αγροτικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν και το οποίο τελικά καρφωμένο με την οροφή στις προστατευτικές μπάρες.

Η σύγκρουση ήταν, δε, τόσο σφοδρή που ο άτυχος 51χρονος εκτινάχθηκε κυριολεκτικά στο οδόστρωμα στο οποίο βρέθηκε και η 19χρονη κόρη του.