Ρούλα Πισπιρίγκου: Καταρρέει η υπερασπιστική γραμμή της για την κεταμίνη – Η μεγάλη αποκάλυψη

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ο ισχυρισμός της 33χρονης κατηγορούμενης για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, καταρρέει από την εξέταση στην οποία βρέθηκε ο χρόνος χορήγησης της ουσίας στο παιδί

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από την πολύκροτη υπόθεση με τον θάνατο των τριών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου στην Πάτρα. Για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας κατηγορείται η 33χρονη μητέρα των παιδιών, Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία έχει προφυλακιστεί. Η κατηγορούμενη φέρεται να είναι αυτή που χορήγησε μεγάλη δόση κεταμίνης στο παιδί, γεγονός που η ίδια εξακολουθεί να αρνείται έχοντας συγκεκριμένη υπερασπιστική γραμμή.

Μια γραμμή, όμως, που φαίνεται να καταρρέει μετά από τις τελευταίες αποκαλύψεις. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Mega, η κεταμίνη είχε χορηγηθεί αρκετή ώρα πριν το παιδί φύγει από τη ζωή, καθώς φάνηκε στις εξετάσεις πως είχε μεταβολιστεί από τον οργανισμό της. Αυτό αποδείχθηκε από την εξέταση ούρων, στην οποία ανιχνεύτηκε η ουσία nor-κεταμίνη.

Μετά και από αυτή την αποκάλυψη, πλέον είναι σχεδόν βέβαιο ότι οι Αρχές έχουν καταλήξει στο ποιος χορήγησε την κεταμίνη στην 9χρονη Τζωρτζίνα. Το εν λόγω εύρημα, αποδεικνύει πως η κεταμίνη δεν θα μπορούσε να χορηγηθεί από ιατρικό λάθος στο παιδί, με αποτέλεσμα να καταρρίπτονται έτσι όλα τα επιχειρήματα της Ρούλας Πισπιρίγκου.