Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που διέπραττε κλοπές από καταστήματα

Εξαρθρώθηκε, από το Τμήμα Ασφάλειας Αγίου Ιωάννη Ρέντη, εγκληματική ομάδα τα μέλη της οποίας διέπρατταν κλοπές από καταστήματα.

Συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες της 3-1-2017 στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, 5 υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας από 20 έως 33 ετών μέλη της σπείρας. Επιπλέον αναζητείται ένας ακόμη συνεργός τους.

Ειδικότερα, οι δράστες την 28-12-2016 παραβίασαν την πλαινή πόρτα εισόδου υποκαταστήματος εταιρείας εμπορίας ενδυμάτων, στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ρέντη και αφαίρεσαν 6.000 τεμάχια ανδρικών ενδυμάτων συνολικής αξίας -125.000- ευρώ. Ακολούθως, με τη χρήση κλεμμένου φορτηγού αυτοκινήτου, μετέφεραν και αποθήκευσαν τα κλοπιμαία ενδύματα εντός καταυλισμού στην ίδια περιοχή.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -2.118- τεμάχια ανδρικών ενδυμάτων τα οποία προερχονται από την κλοπή της ανωτέρω εταιρείας καθώς και -36- κινητά τηλέφωνα και -6- συσκευές tablet.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά ο οποίος τους παρέπεμψε στον κ.Ανακριτή, ενώ η έρευνα για την συμμετοχή τους και σε άλλες περιπτώσεις συνεχίζεται.