Πολιτικοί και επιχειρηματίες στο στόχαστρο της Πόλας Ρούπα

Εκατοντάδες σελίδες ιδιόχειρων σημειώσεων εντοπίστηκαν στο κρησφύγετο της Πόλας Ρούπα. Στις σημειώσεις υπάρχουν αναφορές σε ονόματα πολιτικών και επιχειρηματιών.

Μεγάλος όγκος -εκατοντάδες σελίδες- ιδιόχειρων σημειώσεων με χάρτες, εξακριβώσεις σημείων και χώρων, προϊόν παρακολούθησης ενδεχομένως, τα οποία ενδέχεται να αποτελούσαν προεργασία επόμενων τρομοκρατικών ενεργειών ή ληστρικών επιδρομών εντόπισαν οι αρχές στο διαμέρισμα της Ηλιούπολης, όπου συνελήφθη η επί δύο χρόνια καταζητούμενη, σύντροφος του Νίκου Μαζιώτη, Πόλα Ρούπα.

Σημειώνεται ότι στις σημειώσεις υπάρχουν αναφορές σε ονόματα πολιτικών, επιχειρηματιών και προέδρων δημόσιων οργανισμών. Μέσα από το σύνολο των σημειώσεων οι αρχές αναζητούν στόχους προηγούμενων ή και επόμενων ενδεχομένως τρομοκρατικών ενεργειών (ή ακόμη προσχέδια προκηρύξεων). Όπως για παράδειγμα την πρόσφατη απόπειρα βομβιστικής επίθεσης στο υπουργείο Εργασίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κάτοικοι της πολυκατοικίας την ήξεραν ως «κυρία Ελένη», ενώ για να ενοικιάσει το συγκεκριμένο διαμέρισμα είχε δώσει, πριν από περίπου δύο χρόνια, 2.000 ευρώ μπροστά.