Για πρώτη φορά η ομάδα Παλαιμάχων του Άρη σε αγώνα κατά της βίας στην Αθήνα

Μια σπουδαία πρωτοβουλία που οραματίστηκε ο υποψήφιος δημοτικός Σύμβουλος Κώστας Κλειδαράς που στηρίζει και διοργανώνει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, με προτροπή του Δημάρχου Νίκου Μπάμπαλου

Γέννημα θρέμα του Ηρακλείου Αττικής, ο Κώστας Κλειδαράς έκανε την πρώτη του εμφάνιση στα κοινά του τόπου του στις τελευταίες εκλογές. Οραματίστηκε έναν αγώνα στην μνήμη του 19χρονου Άλκη Καμπανού που δολοφονήθηκε επειδή είπε ότι είναι Άρης.

Ο δήμαρχος του Ηρακλείου Αττικής Νίκος Μπάμπαλος στήριξε την ιδέα του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου. Με προσωπικές επαφές του Κώστα Κλειδαρά με την ομάδα του Άρη, και πάντα σε συνεργασία με τους αντιδημάρχους της πόλης του Ηρακλείου Αττικής, την Παρασκευή 15 Απριλίου, στις 6 το απόγευμα, οι παλαίμαχοι του Ηρακλείου Αττικής, θα αντιμετωπίσουν τους παλαίμαχους του Άρη Θεσσαλονίκης. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου της Πρασίνου Λόφου. Ένα γήπεδο “στολίδι” 3000 θέσεων που έχει προδιαγραφές Α’ Εθνικής κατηγορίας.

Μεταξύ των παλαιμάχων, θα παρευρεθούν σπουδαίοι ποδοσφαιριστές που άφησαν τη δική τους ιστορία στον Άρη Θεσσαλονίκης. Ο Βένος, ο Φοίρος, ο Κούης, ο Δράμπης, ο Γούναρης, ο Πασσαλής, ο Τσιφόπουλος, ο Κολτσίδας, ο Κατσαρός και ο Τολούδης, είναι κάποιοι από τους παλαίμαχους που θα βρεθούν στο γήπεδο.

Στον αγώνα που θα έχει και φιλανθρωπικό σκοπό, τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν, θα δοθούν στην Κιβωτό του Κόσμου.

Πριν τον αγώνα μεταξύ των Παλαίμαχων, θα μιλήσει εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ., ενώ θα παρευρεθούν επίσημοι προσκεκλημένοι από τον χώρο του αθλητισμού και της πολιτικής.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη, ενώ θα υπάρχει ειδικό κουτί με εκπρόσωπο από την Κιβωτό του Κόσμου, στο οποίο οι θεατές κατά την είσοδό τους θα συνεισφέρουν όποιο ποσό θέλουν.