Σοκ για 18χρονη στη Νέα Φιλαδέλφεια – Πήγε για εργασία ως μπέιμπι σίτερ και τη βίασε ο “πατέρας”

Ένα αποτρόπαιο γεγονός εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Κυριακής 20 Μαρτίου στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας

Η 18χρονη κοπέλα δημοσίευσε αγγελία ως μπέιμπι σίτερ σε γνωστή πλατφόρμα εύρεσης εργασίας. Έλαβε μήνυμα από ενδιαφερόμενο πατέρα 3χρονου παιδιού από την περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας (σύνορα με Μεταμόρφωση).

Μέσω ανταλλαγής μηνυμάτων μεταξύ της 18χρονης και του ενδιαφερόμενου, ορίστηκε ραντεβού στην οικία του ανδρόγυνου με το παιδί για το απόγευμα της περασμένης Κυριακής.

Όλα έγιναν σε λίγα λεπτά

Η νεαρή κοπέλα έφτασε στο διαμέρισμα της πολυκατοικίας στις 18:05μ.μ. για να συζητήσουν τα οικονομικά αλλά και τις απαιτήσεις της οικογένειας. Ανυποψίαστη, μπήκε στο διαμέρισμα όπου ο άντρας που την υποδέχθηκε ισχυρίστηκε πως η σύζυγός του και το παιδί τους βρίσκονται εκτός για δουλειές.

Αρχικά, κάθισαν στο σαλόνι της οικίας όπου για λίγα λεπτά της εξηγούσε πως το παιδί του είναι 3 ετών, αλλά και τις ώρες που θέλει να βρίσκεται στην οικία για να φυλάει το παιδί του. Κατόπιν, της πρότεινε να δει το δωμάτιο του παιδιού. Η νεαρή κοπέλα πήγε μέχρι το χωλ του διαμερίσματος όπου διαπίστωσε πως το δωμάτιο δεν ήταν… παιδικό, αν εξαιρέσει κανείς έναν λούτρινο μονόκερο που υπήρχε πάνω στο κρεβάτι.

Η 18χρονη κατάλαβε αμέσως πως κάτι δεν πάει καλά και πρότεινε στον “πατέρα” να περάσουν ξανά στο σαλόνι για να συζητήσουν περαιτέρω τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Τότε, ο δράστης, έβγαλε από την τσέπη του ένα στιλέτο, της είπε να μην φωνάξει και να μπει στο δωμάτιο. Η 18χρονη σοκαρισμένη του ζήτησε επίμονα να μην της κάνει κακό, ενώ ακολούθησε τις εντολές του.

Κάθισε στο κρεβάτι και τότε της ζήτησε πάντα με την απειλή μαχαιριού να βγάλει τα ρούχα της και να κατεβάσει το τζιν που φορούσε. Η κοπέλα έντρομη έκανε ακριβώς ότι της ζητούσε, φοβούμενη πλέον για την ίδια της τη ζωή.

Τότε ο δράστης άρχισε να τη βιάζει με απίστευτη αγριότητα, αφού είχε πάρει από τα χέρια της το κινητό τηλέφωνο.

Το μαρτύριο της κοπέλας τελείωσε στις 18:32μμ, όταν κατάφερε να φύγει από το διαμέρισμα του 1ου ορόφου και να καλέσει κλαίγοντας τον φίλο της να πάει να την παραλάβει λίγα μέτρα μακριά από το διαμέρισμα που πέρασε το βασανιστήριο.

Γνώριμος των Αρχών ο δράστης – Δεν ήταν δικό του το σπίτι, αλλά της συντρόφου του… πεθερού του

Είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα, ημεδαπός και γνώριμος των Αρχών για σοβαρά αδικήματα. Μάλιστα, εικάζεται το γεγονός να έχει διαπράξει παρόμοια αδικήματα κατά τους προηγούμενους μήνες με τον ίδιο ή παρόμοιο τρόπο.

Μάλιστα, διαθέτει διάφορα προφίλ στο διαδίκτυο όπου στο ένα (από αυτό που της έστειλε ενδιαφέρον για τις υπηρεσίες μπέιμπι σίτερ) έχει πλούσιο υλικό με φωτογραφίες με την έγκυο γυναίκα του, τα παιδιά του, καθώς και βίντεο με διάφορες προσωπικές στιγμές.

Σε δεύτερο προφίλ, παρουσιάζεται σε σχέση, με άλλη γυναίκα, ενώ σε τρίτο προφίλ, παρουσιάζεται ελεύθερος, έχει φωτογραφίες ακόμα και μέσα από τη φυλακή κατά τη διάρκεια της κράτησής του.

Από την Ασφάλεια, ταυτοποίηθηκε τόσο η ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος, αλλά και ο ίδιος ο δράστης που αναζητείται από τις Αρχές στο Πέραμα, τη Νίκαια, αλλά και άλλες περιοχές της Αττικής. Μάλιστα, έγκυρες αστυνομικές πηγές κάνουν λόγο πως ο δράστης είναι θέμα ωρών να εντοπιστεί και συλληφθεί.

Τα πρώτα αποτελέσματα του ιατροδικαστή

Διαπίστωσε κακώσεις στον κόλπο, αλλά και γενετικό υλικό του δράστη που στάλθηκε στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. ως πειστήρια της εγκληματικής πράξης.

Από την πρώτη στιγμή, τη 18χρονη στηρίζουν ψυχολόγοι της ΕΛ.ΑΣ. για να ξεπεράσει το σοκ που υπέστει.

Αστυνομικές Αρχές ερευνούν τον δράστη για παρόμοια αδικήματα

Ο τρόπος δράσης αλλά και η ψυχραιμία του δράστη, δείχνουν ένα άτομο σκληρό και επικίνδυνο, ενώ εικάζεται ότι έχει διαπράξει και στο παρελθόν ανάλογα εγκλήματα και μάλιστα σε κορίτσια ανήλικα λένε στο Policenews έμπειροι αξιωματικοί. Οι Αρχές θα προσπαθήσουν να διαλευκάνουν άμεσα την υπόθεση, ενώ προτρέπουν και άλλα νεαρά κορίτσια που πιθανόν έχουν πέσει θύματα βιασμού με τον ίδιο τρόπο, να το καταγγείλουν στις Αρχές.