Αυτός είναι ο φερόμενος ως δολοφόνος της άτυχης ψυχολόγου Θώμης Κουμπούρα (φωτογραφίες – βίντεο)

Μπήκαμε στο προφίλ του 39χρονου Χρήστου Μπαλαντίνα ο οποίος έχει συλληφθεί για την δολοφονία της 45χρονης παιδοψυχολόγους Θώμης Κουμπούρα. Στις τελευταίες του δημοσιεύσεις από το κοινωνικό δίκτυο μιλάει για σκευωρία δηλώνοντας ότι βρίσκεται σε μια παράγκα με -15 βαθμούς Κελσίου. Αυτούσια η τελευταία του ανάρτηση:

“Προσπάθησαν οι βρωμιαρηδες να μου κλείσουν το στόμα ξέραν ότι θα τους αποκαλύψω παρακολουθούσαν το κινητό μου μου στεισαν ΜΕΓΆΛΗ πλεκτάνη κ ακόμη δεν ξέρω τι έχει γίνει 2 μέρες μέσα στο χιόνι- 15 έχω κρυοπαγηματα παντού περπάτησα χιλιόμετρα μέσα στο χιόνι βρήκα ένα χωριό εδώ έχει ίντερνετ κ σας μιλάω αδέλφια μου βγάλτε τα όλα στον αέρα είναι μεγάλη προδοσία Κ ξέραμε ότι από εμένα θα το βρούνε όπως κ Ο Λαμπράκης ΈΤΣΙ κ αυτοί μου ρίξανε πρώτον την σφαίρα αλλά τους νίκησα κ πάλι πολεμιστής από ΑΤΣΆΛΙ”

Σε άλλη ανάρτηση μιλάει σε βίντεο δηλώνοντας ταραγμένος για την τροπή που πήρε η υπόθεση της δολοφονίας της 45χρονης παιδοψυχολόγου. Δείτε αυτούσιο το σχετικό απόσπασμα:

«Τον γιο μου τον μπλέξανε» λέει ο πατέρας του δράστη

«Τον γιο μου τον μπλέξανε αλλά θα λάμψει η αλήθεια» ανέφερε μεταξύ άλλων ο πατέρας του 39χρονου Χρήστου Μπαλαντίνα ο οποίος έχει συλληφθεί για την δολοφονία της 45χρονης παιδοψυχολόγους Θώμης Κουμπούρα. H απολογία του κατηγορούμενου έχει προσδιοριστεί για αύριο Τρίτη.

«Ο γιος μου είναι αθώος. Δεν το λέω εγώ επειδή είμαι πατέρας, το λέει επειδή ο γιος μου είναι αθώος. Το επαναλαμβάνω, είναι το παιδί μου αθώο. Εάν το παιδί μου ήταν φονιάς, θα το σκότωνα με τα ίδια μου τα χέρια. Είναι αλήθεια αυτό, αυτός είναι ο γιος μου» ανέφερε ο πατέρας του δράστη μιλώντας στο κανάλι Ε και την Τατιάνα Στεφανίδου.

“Μόνο καλό έκανε ο γιος μου, δεν έχω να κρύψω κάτι. Ο γιος μου ήταν ένα αστέρι. Ένα αστέρι που θέλουν να τον μπλέξουν, τον μπλέξανε, όχι να τον μπλέξουν. Ένα αστέρι είναι…” συνέχισε ο πατέρας του 39χρονου.

Στο ερώτημα ποιος θέλει να μπλέξει τον γιο του φάνηκε να γνωρίζει αλλά να μην θέλει να μιλήσει: « αχ αχ δεν μπορώ να σου μιλήσω αγόρι μου αυτή τη στιγμή».

«Ο γιος μου είναι αθώος και αυτό θα αποδειχθεί” συμπληρώνοντας ότι “Θα λάμψει η αλήθεια, δε μπορεί να κάνει κακό ούτε σε ένα μυρμήγκι» είπε ενώ αναφέρθηκε και στην άτυχη παιδοψυχίατρο.

«Ηταν μια γλυκύτατη κοπέλα… όλη η Λαμία το φωνάζει τι ήτανε η Θώμη και τι ήτανε ο Χρήστος» είπε. Αρνήθηκε ότι ο γιος του έκανε κανό στην κοπέλα λέγοντας.

«Ούτε να την ακουμπήσει, ούτε να το διανοηθείτε ότι έκανε κακό στην Θώμη» είπε και φάνηκε βέβαιος ότι τα πράγματα έγιναν όπως τα είπε ο γιος του.

Νέα στοιχεία ωστόσο στην έρευνα για τη δολοφονία της παιδοψυχιάτρου έρχεται να δώσει δημοσίευμα της ιστοσελίδας mignatiou.com.

Το ρεπορτάζ που δημοσιεύει η ιστοσελίδα, φέρει τίτλο «Αν η Δικαιοσύνη είχε σταματήσει τον Σώρρα, η παιδοψυχίατρος από τη Λαμία θα ήταν ζωντανή».

Το κείμενο του ρεπορτάζ περιέχει νέα στοιχεία και καταγγελίες σε βάρος του κατηγορούμενου, ο οποίος έχει ομολογήσει τη δολοφονία της παιδοψυχιάτρου.

Νέες πληροφορίες για τον φόνο της παιδοψυχιάτρου αλλά και ο ενδεχόμενος ρόλος άλλων στελεχών του κινήματος Σώρρα έρχονται να προστεθούν στην υπόθεση, την οποία στελέχη της ΕΛΑΣ συνεχίζουν να ερευνούν.