Συνελήφθη ύποπτος για την δολοφονία της Θώμης Κουμπούρα

Στα χέρια της αστυνομίας φαίνεται πως βρίσκεται εδώ και ώρα ο No1 ύποπτος για την δολοφονία της Λαμιώτισσας παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ρεπορτάζ η σύλληψη πραγματοποιήθηκε στην περιοχή της Ευρυτανίας και συγκεκριμένα στο χωριό Νέο Κρίκελλο.

ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΜΕΣΩ FACEBOOK

Στο μεταξύ ο φερόμενος ως δράστης δημοσιοποίησε την απολογία του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πριν από λίγες ώρες περιγράφοντας την δική του εκδοχή για την βραδιά της δολοφονίας.

Παραδέχεται ότι βρέθηκε στο σπίτι της Θώμης προκειμένου να τον φιλοξενήσει αλλά στην διάρκεια της επίμαχης βραδιάς χρειάστηκε να κατέβει για λίγο στο αυτοκίνητο του και όταν επέστρεψε στο διαμέρισμα της Θώμης το κακό είχε γίνει και μάλιστα κάποιοι επιτέθηκαν και στον ίδιο και όταν συνήλθε δεν κατάλαβε τι είχε γίνει.

Μάλιστα όπως τονίζει βρέθηκε γυμνός στο αυτοκίνητο του.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας ανάρτησε σήμερα το πρωί βίντεο λίγων δευτερολέπτων στο διαδίκτυο και η αστυνομία που παρακολουθούσε το προφίλ του οδηγήθηκε στα ίχνη του όπου βρέθηκαν στην περιοχή της Ευρυτανίας.

Για ότι νεότερο θα ενημερωθείτε…

Ρεπορτάζ: Πάνος Κατσώνης