Ξυλοδαρμός στην Αργυρούπολη: Απολογείται σήμερα ο δράστης

Ξυλοδαρμός στην Αργυρούπολη: Εξηγήσεις για τον αποτρόπαιο ξυλοδαρμό της 40χρονης συντρόφου του θα δώσει σήμερα ο 46χρονος που την οδήγησε σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική, όπου η γυναίκα δίνει μάχη για τη ζωή της

Σε βάρος του κατηγορουμένου έχει ασκηθεί δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ σοκ έχουν προκαλέσει τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έρευνας, στην οποία γίνεται λόγος για εξόχως σοβαρά τραύματα και κακώσεις, στο σώμα της νεαρής κοπέλας.

Σύμφωνα με όσα διαπίστωσε ο ιατροδικαστής, ο δράστης με τα χέρια ξυλοκοπούσε στο κεφάλι και στον θώρακα τη γυναίκα, σπάζοντάς της πλευρά, ενώ οι κακώσεις στο κεφάλι ήταν τόσο σοβαρές, που οι γιατροί αναγκάστηκαν να προχωρήσουν σε κρανιοτομία αποσυμπιεστική, για να τη σώσουν από το θάνατο. Ο ιατροδικαστής φέρεται να διαπιστώνει, ότι τα χτυπήματα έγιναν με θλων όργανο, δηλαδή με τα χέρια του 46χρονου, ο οποίος τη χτυπούσε σε επίπεδη επιφάνεια, δηλαδή ή στο δάπεδο ή ακόμα και στον τοίχο του σπιτιού.

Ξυλοδαρμός στην Αργυρούπολη: «Ξέφυγε η κατάσταση»

Ο κατηγορούμενος, όταν παραδόθηκε στους αστυνομικούς φέρεται να είπε: «Την χτύπησα αλλά δεν ήθελα να τη στείλω και στο νοσοκομείο. Τσακωθήκαμε και η κατάσταση ξέφυγε. Δεν περίμενα τα χτυπήματά μου να της κάνουν τέτοια ζημιά. Όταν την είδα αιμόφυρτη στο πάτωμα, φοβήθηκα και έφυγα».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο «νταής» της Αργυρούπολης διαθέτει ένα εξαιρετικά βίαιο παρελθόν, καθώς φέρεται να είχε επιχειρήσει να σκοτώσει πριν 26 χρόνια την τότε σύζυγό του, ενώ και το 2015 φέρεται να είχε επιτεθεί στην 23χρονη τότε γυναίκα του. «Την έδειρε πάρα πολύ άσχημα, με μπουνιές παντού στο πρόσωπο. Είχε μελανιές σε όλο της το σώμα, και είχε και δύο μαχαιριές. Μία στο μπούτι της και μια στο μπράτσο της» δήλωσε συγγενής πρώην κοπέλας 46χρονου.

Έκκληση για αίμα για τη 40χρονη

Σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η 40χρονη γυναίκα στη ΜΕΘ του νοσοκομείου “Ευαγγελισμός”. Ο Δήμαρχος Αργυρούπολης- Ελληνικού, Γιάννης Κωνσταντάτος έκανε μια ανάρτηση στα social media καλώντας τον κόσμο να δώσει αίμα για την 40χρονη γυναίκα.

Η ανάρτηση γράφει: “Θα χρειαστούμε αίμα Ο αρνητικό στον Ευαγγελισμό Κλινική ΜΕΘ 4 στο όνομα Δημητρακοπούλου Όλγα. Μπορούν και από άλλες πόλεις να δώσουν αίμα στο νοσοκομείο της πόλης τους”.