Συγκλονίζει η 24χρονη που κατήγγειλε τον βιασμό της: Θυμάμαι τη στιγμή που ξεκούμπωνε το παντελόνι

Η 24χρονη που κατήγγειλε τον βιασμό της, μίλησε για όλα όσα εκτυλίχθηκαν σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης

Η 24χρονη από τη Θεσσαλονίκη που κατήγγειλε τον βιασμό της αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά και να αποκαλύψει την ταυτότητά, προκαλώντας σοκ τα όσα αναφέρει.

Η 24χρονη Γεωργία Μπίκου, μιλώντας στην ιστοσελίδα zougla.gr, περιέγραψε με τρεμάμενη φωνή όσα εκτυλίχθηκαν στη σουίτα ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης, ενώ αναφέρθηκε και σε όσα ακολούθησαν τις επόμενες ημέρες.

Αρχικά, μίλησε για την τραγική ιστορία της απώλειας του συντρόφου της και των γονιών της, ενώ στη συνέχεια εξηγεί πως βρέθηκε καλεσμένη στο πάρτι που διοργανώθηκε στη σουίτα του πολυτελούς ξενοδοχείου.

Στο πάρτι έφτασε μαζί με μια 17χρονη φίλη της. Στη σουίτα υπήρχαν 15 με 17 άτομα. Οι κοπέλες ήταν περισσότερες. Η ίδια δεν γνώριζε κάποιον. Ήπιε δύο ποτήρια σαμπάνια και στη συνέχεια της πρόσφεραν ένα ποτό vodka με redbull. Από εκείνη τη στιγμή και μετά άρχισε να αισθάνεται αδιαθεσία. Προσπάθησε να φύγει όμως λόγω της κατάστασής της δεν μπορούσε να βρει το αυτοκίνητό της. Γύρισε στο ξενοδοχείο και νοίκιασε ένα δωμάτιο για να ξεκουραστεί. Πηγαίνοντας στο δωμάτιο είδε τρία άτομα τα οποία της είπαν να πάει στο δωμάτιό τους. Θυμάται ότι ήταν στο δωμάτιο με δύο άτομα και ότι το ένα από αυτά ήταν από πάνω της και ξεκούμπωνε το παντελόνι του.

Όπως είπε «Όταν πήγα στο πάρτι με μια φίλη μου είδα κόσμο που δεν μου άρεσε. Λίγο κυριλέ. Το συζητήσαμε και αποφασίσαμε να καθίσουμε μόνες σε μια γωνία, μέχρι τη στιγμή που με κέρασαν ένα ποτό. Είχα πιει σαμπάνια και εκείνο που με κέρασαν δεν ήξερα τι είναι. Η φίλη μου ζήτησε να φύγουμε και εγώ σκέφτηκα “πρωτοχρονιάτικα να πάω που;”. “Εσύ θα γυρίσεις στο σπίτι με την οικογένειά σου”, της είπα. “Εγώ δεν έχω κανέναν. Μόνο οι τοίχοι με περιμένουν”. Από την αστυνομία έμαθα ποιοι ήταν οι τρεις που με άρπαξαν στο ασανσέρ όταν προσπάθησα να πάω στο δωμάτιο μου. Οι δύο ήταν οι αδερφοί Λεβέντη».

Παράλληλα, ανέφερε ότι ξύπνησε λίγο πριν τις 11 το πρωί γυμνή σε ένα ξένο δωμάτιο. Κάλεσε τον εργοδότη της για να την βοηθήσει και στη συνέχεια βρέθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου για να καταγγείλει όσα συνέβησαν.

Η Γεωργία Μπίκου έμεινε στο Τμήμα Ασφαλείας μέχρι αργά το βράδυ. Καταγγέλλει ότι ο δικηγόρος της αντίθετης πλευράς της επιτέθηκε για να την κάνει να σταματήσει. Αργά το βράδυ έδωσε δείγμα ούρων προς εξέταση ενώ χρειάστηκε να περάσουν τρεις ημέρες για να εξεταστεί από ιατροδικαστή.

Η 24χρονη εξηγεί ότι πήρε την απόφαση να μιλήσει δημόσια για να λειτουργήσει αφυπνιστικά στις γυναίκες που έχουν βρεθεί στη θέση του θύματος. «Αν μπορώ να αποτρέψω μια τέτοια κατάσταση, θέλω να βοηθήσω αυτές τις γυναίκες να μιλήσουν, να είμαστε πιο προσεκτικές» είπε χαρακτηριστικά. Και λίγο αργότερα επανέλαβε: «Να βγει κάθε κοπέλα και να μιλήσει για αυτά που έχει πάθει. Ό,τι της έχουνε κάνει να το πει. Να μιλήσει. Να μην κρύβεται και να μην φοβάται. Για μένα αυτή θα είναι η δικαίωση».