Θεσσαλονίκη: Ένοπλη ληστεία σε ζαχαροπλαστείο

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν από τη 1 το μεσημέρι της Παρασκευής, σε ζαχαροπλαστείο στην ανατολική Θεσσαλονίκη

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένα άτομο φορώντας κουκούλα εισέβαλε μέρα μεσημέρι στο κατάστημα, το οποίο βρίσκεται στη λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Ο δράστης φέρεται να απέσπασε χρηματικό ποσό από το ταμείο υπό την απειλή του όπλου και στη συνέχεια να διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση , με τις αστυνομικές δυνάμεις να έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια των αναζητήσεων, ο φερόμενος ως δράστης φέρεται να κρύφτηκε προσωρινά σε πυλωτή πολυκατοικίας στην οδό Γαμβέτα, όπου και εντοπίστηκε σύμφωνα με πληροφορίες μία συσκευή κινητού τηλεφώνου που εικάζεται ότι ανήκει στον ίδιο, πλην όμως πρόλαβε να διαφύγει.

Αυτή την ώρα άντρες της Ασφάλειας λαμβάνουν καταθέσεις από τους παρόντες στη ληστεία. Άγνωστο μέχρι στιγμής αν την ώρα της ληστείας βρισκόταν στο ζαχαροπλαστείο, που αποτελεί υποκατάστημα αλυσίδας, πελάτες και πόσοι.

Πηγή: grtimes.gr