Αυτός είναι ο άτυχος οδηγός της Ferrari – Αδερφός βουλευτή και πρώην παίκτης reality (pics)

Η ειρωνεία της τύχης, είναι ότι ο Τζώρτζης Μονογυιός, αδερφός της Κατερίνας Μονογυιού (βουλευτή της Ν.Δ.) σήμερα παρέλαβε το πανάκριβο Ferrari και έκανε ουσιαστικά την πρώτη του βόλτα

Ο 45χρονος ανέπτυξε ταχύτητα, όταν την λεωφόρο περνούσε διερχόμενος πεζός, με αποτέλεσμα για να τον αποφύγει έστριψε το τιμόνι απότομα, με αποτέλεσμα να βρεθεί στη διαχωριστική νησίδα και να ανακοπεί από δέντρο. Το αυτοκίνητο πήρε αμέσως φωτιά.

Σύμφωνα με μάρτυρες, αν το όχημα δεν προσέκρουε στο δέντρο, θα περνούσε στο αντίθετο ρεύμα, με ανυπολόγιστες επιπτώσεις, μιας και εκείνη την ώρα υπήρχε μεγάλη ροή διερχόμενων αυτοκινήτων.

Οδηγός οχήματος που ακολουθούσε, προσπάθησε να ανασύρει τον άνδρα την ώρα που το όχημα φλεγόταν και τα κατάφερε ωστόσο ήταν ήδη νεκρός.

Η σορός του 35χρονου οδηγού μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο Βούλας, ενώ η τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Ποιος ήταν ο Τζώρτζης Μονογυιός

Τον είχαμε γνωρίσει το 2003 στο reality “The Wall”. Μάλιστα, είχε συνάψει σχέση με συμπαίκτρια του, ενώ είχαν αφήσει εποχή οι ομηρικοί καυγάδες τους, με αποτέλεσμα να σπάει και να κλοτσάει ότι έβρισκε μέσα στο σπίτι όπου γυριζόταν το συγκεκριμένο reality.