Συνελήφθησαν 8 άτομα για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια

Κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 4.685 ευρώ ενώ συνελήφθησαν 8 άτομα…
Συνελήφθησαν τα ξημερώματα της Πέμπτης στα Χανιά, επτά Έλληνες ηλικίας 40, 69, 51, 55, 29, 39 και 62 ετών και ένας 28χρονος υπήκοος Αλβανίας, για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια.

Ειδικότερα, κατόπιν συντονισμένων ενεργειών και δράσεων που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, για την καταπολέμηση της διενέργειας παράνομων τυχερών παιγνίων, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αποκόρωνα πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε καφενείο, ιδιοκτησίας του 40χρονου ημεδαπού.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι ο 40χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος είχε επιτρέψει σε έξι ημεδαπούς και αλλοδαπό (θαμώνες του καταστήματος), τη διενέργεια και τη διεξαγωγή του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου των πεσών (ζάρια), οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, τρία ζεύγη κύβοι-ζάρια, και το χρηματικό ποσό των 4.685 ευρώ ως προερχόμενο από τη διενέργεια του παράνομου τυχερού παιγνίου.

Επιπλέον, σε βάρος του 28χρονου αλλοδαπού σχηματίστηκε δικογραφία, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες περιέχουσες ποσότητα κοκαΐνης.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.