Αυτοί είναι οι 3 φίλοι που σκοτώθηκαν σε φρικτό τροχαίο στην Πιερία

Το τροχαίο δυστύχημα με 3 νεκρούς σημειώθηκε περίπου στις 2 το μεσημέρι της Κυριακής στην Εθνική οδό Αθήνας – Θεσσαλονίκης στο ύψος του κόμβου της Αγαθούπολης στην Πιερία

Στο πένθος έχουν βυθιστεί οι οικογένειες των τριών νέων, που χάθηκαν στην άσφαλτο, μετά από τροχαίο, στην Πιερία. Οι πέντε φίλοι που επέβαιναν στο αυτοκίνητο, είχαν πάει εκδρομή στην Λάρισα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, στο αυτοκίνητο που οδηγούσε 20χρονος και στο οποίο επέβαιναν άλλα 4 άτομα, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε προστατευτικές μπάρες και στύλο φωτισμού, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό δύο 21χρονων ημεδαπών και μίας 22χρονης ημεδαπής, που επέβαιναν στο όχημα και τον ελαφρύ τραυματισμό του 20χρονου οδηγού και σοβαρότερο τραυματισμό μίας 20χρονης ημεδαπής που επέβαινε στο όχημα, οι οποίοι και διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ Πιερίας.

Oλόκληρη η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το τροχαίο δυστύχημα στην Πιερία

“Σήμερα (10 Ιανουαρίου 2022) και ώρα 13.45 περίπου, στο 460 χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης στο ύψος της Νέας Αγαθούπολης Πιερίας, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 20χρονος ημεδαπός και στο οποίο επέβαιναν άλλα 4 άτομα, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε προστατευτικές μπάρες και στύλο φωτισμού, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό δύο 21χρονων ημεδαπών και μίας 22χρονης ημεδαπής, που επέβαιναν στο όχημα και τον τραυματισμό του 20χρονου οδηγού και μίας 20χρονης ημεδαπής που επέβαινε στο όχημα, οι οποίοι και διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ Πιερίας”.