Οι αστυνομικοί στηρίζουν την «Κιβωτό του Κόσμου» και το «Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο»

Σε μια πράξη αγάπης και αλληλεγγύης προχώρησαν οι αστυνομικοί, σήμερα, έπειτα από παρότρυνση του Προϊσταμένου της Θρησκευτικής Υπηρεσίας της ΕΛ.ΑΣ., Αστυνόμο Β’ π. Αλέξιο Κουρτέση

Ρεπορτάζ: Kέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί που υπηρετούν στις Ομάδες ΟΠΚΕ και ΔΡΑΣΗ, κατόπιν πρωτοβουλίας του π. Αλέξιου, κατάφεραν, παρά τον πενιχρό μισθό τους, να συγκεντρώσουν συνολικά 25 κιβώτια με 500 λίτρα ελαιόλαδο και άλλα τρόφιμα, προκειμένου να τα παραδώσουν στην «Κιβωτό του Κόσμου» και στο «Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο»

αστυνομικοί

Έτσι σήμερα το πρωί, λίγες μέρες πριν το χριστουγεννιάτικο τραπέζι, οι αστυνομικοί παραβρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της «Κιβωτού του Κόσμου» στον Κολωνό και του «Πρότυπου Εθνικού Νηπιοτροφείου» στη Καλλιθέα όπου μοίρασαν τα πακέτα στους υπεύθυνους των Οργανισμών, οι οποίοι αφού ξενάγησαν το ένστολο προσωπικό στους χώρους φιλοξενίας των παιδιών, δέχτηκαν τα αγαθά με μεγάλη χαρά.

αστυνομικοί

αστυνομικοί

αστυνομικοί

Ως μια πράξη συμπαράστασης σε δεκάδες οικογένειες που σήμερα δοκιμάζονται και αδυνατούν να καλύψουν έστω τα στοιχειώδη για τα παιδιά τους, οι αστυνομικοί προσπάθησαν με τον δικό τους τρόπο να προσφέρουν στα παιδιά το αυτονόητο: το χαμόγελο. 

αστυνομικοί

αστυνομικοί

αστυνομικοί

αστυνομικοί

αστυνομικοί

αστυνομικοί

αστυνομικοί

αστυνομικοί

Η σπουδαία δράση του νέου Προϊσταμένου της Ελληνικής Αστυνομίας από την πρώτη κιόλας ημέρα που έχει αναλάβει είναι σπουδαία. Ωστόσο, ο ίδιος με ταπεινότητα δηλώνει στο health4u.gr, ότι το μόνο που επιζητά είναι να καταφέρνει να καθοδηγεί πνευματικά όλο και περισσότερους αστυνομικούς.

Πηγή: health4u.gr