Μάγισσες φέρτε γλυκά: Αυτό είναι το ζαχαροπλαστείο που βγήκε σαν από… παραμύθι και είναι στην Ελλάδα!

Και είναι στην Ελλάδα! Όνειρο, έτσι απλά…

Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες εξελίξεις της εποχής είναι η δημιουργία μαγαζιών που πρωτοπορούν με νέες προτάσεις, εμμένουν στην ποιότητα των πρώτων υλών τους και εφευρίσκουν φρέσκιες εμπειρίες γλυκιάς απόλαυσης που χαρίζουν ανεξίτηλα χαμόγελα ικανοποίησης στους επισκέπτες τους.

Ένα παραμυθένιο ζαχαροπλαστείο με τον τίτλο The Sugar Witchέκανε ένα μικρό θαύμα από τη στιγμή που πρωτοεμφανίστηκε σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους του Μενιδίου στην Αττική, κάνοντας όλη την Αττική να μιλάει για τα περίφημα χειροποίητα γλυκά του που γίνονται με πραγματικό μεράκι από την ιδιοκτήτριά του και… μαγεύει τους εκατοντάδες επισκέπτες του.

Λίγο ο χώρος που θυμίζει παιδικό παραμύθι, με ένα απαλό πράσινο εξωτερικά του ζαχαροπλαστείου και δεκάδες είδη γλυκών στο εσωτερικό του, εκστασιάζει μικρούς και μεγάλους που θα βρεθούν μπροστά από τις γεμάτες βιτρίνες του.

Ποια είναι τα γλυκά όμως του The Sugar Witch που δεν προλαβαίνουν να βγουν από το εργαστήριο και γίνονται ανάρπαστα; Πάμε να δούμε κάποια από αυτά:

Σοκολατόπιτα με μαγική συνταγή που κάνει την σοκολάτα να ρέει σαν ποτάμι στο στόμα σου

Αγαπημένο γλυκό μικρών και μεγάλων. Συνήθως θα το βρεις (αν είσαι τυχερός θα το βρεις!) ολόζεστο, μιας και με το που βγαίνει από το εργαστήριο δεν προλαβαίνει να μείνει στην βιτρίνα. Εξαφανίζεται με έναν… μαγικό τρόπο.

Ο λόγος; Ανεξήγητος, σχεδόν… μαγικός. Ή μήπως όχι; Η συνταγή είναι τόσο μοναδική, που θέλεις να φας μέχρι να πει “Stop” το στομάχι…

Τούρτα κωκ που θέλεις ξανά και ξανά και… ξανά!

Οι γεννημένοι τη δεκαετία του ’80 σίγουρα θα δοκιμάζατε συχνά τα κωκ σε ατομική μορφή ή μπουκίτσες. Το The Sugar Witch το έκανε τούρτα για να το απολαύσετε ακόμα περισσότερο. Με πρώτες ύλες από τις κορυφαίες της αγοράς, πολύ όρεξη και μεράκι, το κωκ τούρτα είναι ένα από τα προϊόντα που δεν… προλαβαίνει να βγει από το εργαστήριο (και αυτό!) και γίνεται ανάρπαστο.

Τα σοκολατένια γοβάκια της… Σταχτοπούτας

Ανάρπαστα όμως, γίνονται και τα σοκολατένια χειροποίητα γοβάκια της σταχτοπούτας. Μικρές και μεγάλες πριγκίπισσες, μαγεύονται όταν λαμβάνουν (ως δώρο συνήθως) αυτό το ζευγάρι γοβάκια. Είναι και όμορφα, αλλά και γευστικά. Εννοείται πως φτιάχνονται στο εργαστήριο του The Sugar Witch με την πιο ποιοτική πρώτη ύλη σοκολάτας, για να τα ξανά-αναζητήσεις…

To απόλυτο και αυθεντικό Red Velvet απο τον Αμερικάνικο Νότο

Τόσο αφράτο, με όση υγρασία πρέπει να έχει το παντεσπάνι και με κρέμα μοναδική. Ένα από τα κορυφαία σε ζήτηση γλυκό στο The Sugar Witch. Φανταστείτε, πως για το συγκεκριμένο γλυκό, πιστοί πελάτες διανύουν πάνω από 30 χιλιόμετρα για να το προμηθευτούν. Τόση μανία, τόση μαγεία σε αυτή τη συνταγή. Και τόση επιτυχία, αφού Red Velvet μπορείς να βρεις σε πολλά σημεία, σαν του The Sugar Witch πουθενά. Τίμησέ το και θα με θυμηθείς.

The Sugar Witch – Έχει κάτι για όλους

Ένα παραμυθένιο ροβανιέμι με φαντασία και ασυναγώνιστες γλυκές εκπλήξεις λαμβάνει χώρα καθημερινά στο The Sugar Witch. Και ναι, αν κρίνουμε κι από την ονομασία του, κάποιου είδους μαγεία εκτυλίσσεται εδώ, αφού οι προθήκες γεμίζουν με γευστικούς πειρασμούς -ο ένας καλύτερος από τον άλλο-, που δεν αφήνουν ασυγκίνητο κανένα, μικρό ή μεγάλο.

Ο μίνιμαλ χώρος εσωτερικά, με λευκό και μαύρο στους τοίχους και τα πλακάκια του, έρχεται σε αντίθεση με τα χρωματιστά γλυκά που θα βρείτε στις βιτρίνες του. Όλα τα γλυκά είναι φτιαγμένα στο εργαστήριό του. Χειροποίητα. Αυτό τα λέει όλα…

Ολόφρεσκα, γευστικότατα και σε τιμές… όνειρο για να μην μείνει κανένας παραπονεμένος.

Που θα το βρεις όμως αυτό το τόσο παραμυθένιο ζαχαροπλαστείο;

Στην οδό Αριστοτέλους 230, Αχαρνές, θα δεις ένα “φιστικί” κατάστημα με καταπληκτική βιτρίνα όλες τις εποχές του χρόνου. Στα social media τους (facebook και instagram) θα μαγευτείς από τις μοναδικές χειροποίητες γλυκές δημιουργίες που ανεβάζουν σχεδόν καθημερινά και κάνουν τους σιελογόνους μας να διαμαρτύρονται…

Για όσους είστε ασυγκράτητοι, πατήστε πάνω στον χάρτη και πηγαίντε κατευθείαν εκεί για να δοκιμάσετε κορυφαία χειροποίητα χλυκά, πάντα ημέρας και πάντα γευστικότατα!