Θεσσαλονίκη: Ο άνδρας που σκότωσε τη σύζυγό του είχε νοσηλευτεί – Ισχυρίστηκε ότι τον απατούσε

Σε σοκ η Θεσσαλονίκη από τη δολοφονία 48χρονης γυναίκας από τον 49χρονο σύζυγό της

Τα ψυχολογικά προβλήματα του δράστη τα οποία αντιμετώπιζε εδώ και αρκετό καιρό φαίνεται ότι κρύβονται πίσω από τη δολοφονία της γυναίκας στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Κυριακής.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο δράστης, λόγω των προβλημάτων ψυχολογικής φύσεως που τον βασάνιζαν, είχε κατά το παρελθόν νοσηλευτεί σε ίδρυμα και πρόσφατα είχε αφεθεί ελεύθερος. Σύμφωνα με οικείους του που μίλησαν στην Αστυνομία, ακολουθούσε μία αγωγή με χάπια, ενώ μέχρι και χθες δεν είχε παρουσιάσει ξανά τέτοια ξεσπάσματα οργής.

Καλά ενημερωμένες πηγές ανέφεραν ότι μετά τη δολοφονία ο άνδρας από την Αρμενία είπε στους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. ότι σκότωσε τη γυναίκα του επειδή εκείνη τον απατούσε, κάτι όμως που δεν ισχύει όπως προκύπτει από την έρευνα της Αστυνομίας.

«Ο δράστης υποστήριξε πως η γυναίκα του τον απατούσε και γι’ αυτό τη σκότωσε. Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει. Αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και ακολουθεί αγωγή με φάρμακα. Στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί αλλά πρόσφατα είχε αφεθεί ελεύθερος» σημείωσαν οι ίδιες πηγές.