Συναγερμός για εξαφάνιση 29χρονου από το κέντρο της Αθήνας

Missing Alert μετά την εξαφάνιση από τις 17 Νοεμβρίου ενός 29χρονου από το κέντρο της Αθήνας

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές μετά την εξαφάνιση εδώ και 9 ημέρες ενός 29χρονου από το κέντρο της Αθήνας με το «Χαμόγελο του Παιδιού» να ενεργοποιεί την υπηρεσία Missing Alert.

Ο 29χρονος Νοντάρι (ον) Κουπραασβίλι εξαφανίστηκε στις 17/11/2021 από την περιοχή της Αθήνας με το «Χαμόγελο του Παιδιού» να ενημερώνεται για την εξαφάνισή του στις 25/11/2021.

Ακολούθησε η δημοσιοποίηση των στοιχείων του 29χρονου κατόπιν επιθυμίας των οικείων του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Ο Νοντάρι (ον) Κουπραασβίλι (επ) έχει ύψος 1.80 μ., έχει 55 κιλά βάρος, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μπλε μπουφάν, μπλε τζιν παντελόνι, μπλε ζακέτα και καφέ αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.