Συμμορίες ανηλίκων στον Κολωνό: Συνελήφθη 17χρονος – Η 5η κατά σειρά σύλληψη

Κολωνός: Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός 17χρονου που φέρεται να είναι μέλος της συμμορίας ανηλίκων

Ένα ακόμα μέλος της συμμορίας ανηλίκων του Κολωνού βρίσκεται στα χέρια της ΕΛΑΣ. Πρόκειται για έναν 17χρονο και αποτελεί την 5η μέχρι στιγμής σύλληψη.

Υπενθυμίζεται ότι η συμμορία ανηλίκων που ονομάζεται Kolonos Hooligans Family είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος σε Κολωνό, Σεπόλια και Άγιο Παντελεήμονα. Σημειώνεται ότι τα μέλη της κατηγορούνται – μεταξύ άλλων – για την επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε ένας 16χρονου στο 1ο ΕΠΑΛ, ενώ τις τελευταίες ημέρες έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας βίντεο και φωτογραφίες που αποκαλύπτουν την δράση τους.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός ακόμα ανήλικου που φέρεται να είναι μέλος της συμμορίας. Πρόκειται για έναν 17χρονο, ο αδελφός του οποίου έχει ήδη προφυλακιστεί.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι από τα πέντε παιδιά που έχουν συλληφθεί μέχρι σήμερα, μόνο ένας 15χρονος, αλβανικής καταγωγής, έχει αφεθεί ελεύθερος και του έχει επιβληθεί ο περιοριστικός όρος της εμφάνισης μια φορά το μήνα σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής που κατοικεί.