Χανιά: 20χρονη ξάφρισε τη μητέρα της «κολλητής» της

Της είχε αφαιρέσει 12.000 από τον λογαριασμό χωρίς να καταλάβει τίποτα – Εκμεταλλεύτηκε την αφέλεια του μικρού παιδιού του θύματος

Τέλος στη δράση μιας 20χρονης κοπέλας στα Χανιά που κατάφερε να αρπάξει από τη μητέρα της φίλης της περίπου 12.000 ευρώ, έβαλαν οι αστυνομικές αρχές στην Κίσαμο Χανίων.

Όπως αναφέρει το flashnews.gr, θύμα είναι μια 45χρονη γυναίκα από την Αλβανία που ζει και εργάζεται στην Κίσαμο και έχει δυο κόρες, ένα 10χρονο κοριτσάκι και ένα 16χρονο κορίτσι.

Η 16χρονη κόρη της γυναίκας, είχε μια «κολλητή» φίλη. Πρόκειται για μια 20χρονη κοπέλα επίσης αλβανικής υπηκοότητας.

Η 20χρονη λόγω των στενών φιλικών σχέσεων με τη 16χρονη, πήγαινε πολύ συχνά στο σπίτι της για να κάνουν παρέα. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες η 20χρονη είχε σκοπό να λάβει μέρος και σε καλλιστεία.

Την ίδια ώρα η μητέρα της 16χρονης έβαζε στο σπίτι της, την 20χρονη φίλη της κόρης της χωρίς να μπορεί να υποψιαστεί αυτό που θα συνέβαινε.

Η 45χρονη μητέρα για να τα βγάλει πέρα, είχε καταφέρει από τη δουλειά της να έχει ένα κομπόδεμα στην τράπεζα. Κάποια στιγμή όμως, ανακάλυψε ότι της λείπουν πολλά χρήματα από τον τραπεζικό της λογαριασμό. Κίνησε τις διαδικασίες για να δει τι έχει συμβεί και διαπιστώθηκε ότι από 23 Ιουλίου μέχρι 3 Νοεμβρίου είχαν γίνει συνολικά με τη χρεωστική της κάρτα, 31 συναλλαγές, εκ των οποίων 28 αναλήψεις και 3 αγορές. Οι συναλλαγές συνολικά ανέρχονταν στο ποσό των 12.176 ευρώ!

Πώς έκαναν «φτερά» όμως τα χρήματα αυτά με τη χρεωστική κάρτα της γυναίκας από τη στιγμή που η ίδια δεν την είχε χρησιμοποιήσει;

Όπως αποδείχτηκε, η 20χρονη κολλητή φίλη της κόρης της, είχε προσεγγίσει τη μικρή της οικογένειας, τη 10χρονη κόρη και τάζοντάς της ότι θα της αγοράσει μικροπράγματα την έβαζε να της δίνει τη χρεωστική κάρτα της μητέρας της, με την 20χρονη να «ροκανίζει» με διαδοχικές συναλλαγές το απόθεμα της άτυχης γυναίκας.

Για την υπόθεση που εξιχνιάστηκε από το Α.Τ. Κισάμου, έχει σχηματιστεί δικογραφία.