Πυροβολισμοί στο ΚΕΠ Κορωπίου: Η ΕΛ.ΑΣ. αναζητά τρία άτομα και ένα Opel

Οι αστυνομικοί ερευνούν κατά πόσο υπήρχε εμπλοκή και δεύτερου οχήματος στο αιματηρό περιστατικό στο Κορωπί 

Διαφορές ανάμεσα σε σκληρές ομάδες Ρομά «βλέπουν» οι αστυνομικοί της Ασφάλειας πίσω από τους πυροβολισμούς που σημειώθηκαν έξω από το ΚΕΠ στο Κορωπί.

Το θύμα είναι 50 ετών και ήταν πεζό, όταν αυτοκίνητο μάρκας Opel σταμάτησε μπροστά του, αποβιβάστηκαν τρία άτομα και τότε ένα εξ αυτών τον πυροβόλησε στο πόδι. Στη συνέχεια, οι δράστες επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο, ανέπτυξαν ταχύτητα και εξαφανίστηκαν. Οι αστυνομικοί ερευνούν κατά πόσο υπήρχε εμπλοκή και δεύτερου οχήματος στο αιματηρό περιστατικό.

Αυτό που προκάλεσε εντύπωση είναι ότι οι δράστες επέλεξαν να επιτεθούν στο θύμα τους στην οδό Αγίων Αναργύρων, δηλαδή σε έναν δρόμο όπου υπάρχουν αρκετές κάμερες ασφαλείας.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι υπάρχουν στοιχεία που μπορεί να οδηγήσουν στην ταυτοποίηση των δραστών.

Ακόμα δεν έχει διασαφηνιστεί το κίνητρο της επίθεσης. Μεταξύ άλλων θα εξεταστεί η εκδοχή της αντιπαλότητας για ναρκωτικά, χωρίς όμως το σενάριο αυτό να θεωρείται βέβαιο. Και αυτό διότι δεν αποκλείεται και η εκδοχή των προσωπικών διαφορών μεταξύ του θύματος και του ατόμου που το πυροβόλησε. Σημειώνεται ότι μαζί με τον ένοπλο βρίσκονταν τουλάχιστον ακόμα δύο άτομα, τα οποία ήταν ακριβώς δίπλα από τον δράστη την ώρα του πυροβολισμού, χωρίς όμως να έχουν άλλη εμπλοκή στην επίθεση.

Το θύμα διακομίστηκε με ασθενοφόρο στον Ερυθρό Σταυρό, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Μόλις η κατάσταση της υγείας του το επιτρέψει οι αστυνομικοί της Ασφάλειας θα του πάρουν κατάθεση.