Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο Αλβανός ληστής που σκότωσε τον 44χρονο στο μίνι μάρκετ και ο συνεργός του

Αιματηρή ληστεία στη Θεσσαλονίκη: Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για 27χρονο από την Αλβανία

Δύο άνδρες συνελήφθησαν για τη ληστεία που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου σε μίνι μάρκετ της οδού Γρ. Λαμπράκη, στην Τούμπα Θεσσαλονίκης και είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 44χρονος υπάλληλος.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε μια μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στην οποία συνελήφθησαν ένας 27χρονος Αλβανός και ένας 35χρονος Έλληνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες για τον έναν από τους δύο βρέθηκε δακτυλικό αποτύπωμα στον χώρο του εγκλήματος και λόγω του γεγονότος ότι ήταν σεσημασμένος και υπήρχαν τα αποτυπώματά του στη βάση της ΕΛ.ΑΣ. προέκυψε γρήγορα η ταυτοποίησή του στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Σημειώνεται ότι ο 35χρονος Έλληνας ανακρίνεται ακόμα, ενώ η κατηγόρια που αντιμετωπίζει είναι ανθρωποκτονία σε συνέργεια, σε αντίθεση με τον 27χρονο που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Η αιματηρή ληστεία, συνέβη στις 04:00, σε κατάστημα ψιλικών ειδών της οδού Λαμπράκη, στην περιοχή της Τούμπας. Ο 44χρονος υπάλληλος του καταστήματος αντιλήφθηκε ότι ένοπλος ληστής εισήλθε στο κατάστημα και προσπάθησε να τον σταματήσει, με αποτέλεσμα πάνω στην πάλη ο δράστης να καταφέρει στο κεφάλι του άτυχου υπαλλήλου χτυπήματα με τη λαβή του όπλου και να προκληθούν σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Όπως είπαν άτομα που εργάζονται στην περιοχή, το θύμα δεν δούλευε πολλά χρόνια στο συγκεκριμένο κατάστημα και είχε αναλάβει κυρίως τη βραδινή βάρδια.

Σύμφωνα με όσα δήλωσαν κάτοικοι της Τούμπας και με βάση όσα άκουσαν, το θύμα πριν δολοφονηθεί φέρεται να αντιστάθηκε, ενώ οι ίδιοι κάνουν λόγο για μία περιοχή στην οποία σημειώνονται παρόμοια περιστατικά κυρίως από τοξικομανείς. Όπως είπαν άτομα που εργάζονται στην περιοχή, το θύμα δεν δούλευε πολλά χρόνια στο συγκεκριμένο κατάστημα και δούλευε κυρίως τις βραδινές ώρες.