Έφη Κακαράντζουλα σε Ιωάννα: «Εσύ γνωρίζεις γιατί σου έριξα το βιτριόλι»

Η Έφη Κακαράντζουλα μίλησε για την επίθεση με το βιτριόλι για πρώτη φορά

Κλείνοντας την κατάθεση της η Ιωάννα ζήτησε να τοποθετηθεί «Θέλω να πω ότι από εκείνη την ημέρα το μεγαλύτερο συναίσθημα που νιώθω είναι φόβος. Φόβος γιατί δεν γνωρίζω το λόγο της επίθεσης, αλλά και γιατί δε γνωρίζω ποιοι άλλοι είχαν συμμετάσχει σε αυτή τη επίθεση εναντίον μου. Είμαι βέβαιη ότι αν είχε καταφέρει να μου επιτεθεί στο σπίτι μου, όπως αρχικά σχεδίαζε, αν είχε γίνει η επίθεση εκεί που είμαι μόνη μου και βράδυ που συνήθως γυρίζω στο σπίτι, εγώ σήμερα δε θα ήμουν εδώ. Θα επιτύχει το σκοπό της».

Αμέσως μετά, ο συνήγορος της κατηγορούμενης ζήτησε να κάνει δήλωση με τον αδελφό της Ιωάννας να εκνευρίζεται.

  • Κατηγορούμενη: Θα ήθελα να απευθυνθώ προς το Θύμα…
  • Αδελφός θύματος: Μη ξανά κοιτάξεις από εδώ!
  • Κατηγορούμενη: Ξέρω ότι αυτό που έχει γίνει δεν είναι αποδεκτό, αλλά εσύ Ιωάννα γνωρίζεις γιατί έχει γίνει όλο αυτό. Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να της αφαιρέσω τη ζωή.

Δίκη για βιτριόλι: «Έκρηξη« της οικογένειας για την Έφη Κακαράντζουλα – «Σκύλα, μας διέλυσες»
Νωρίτερα, την έντονη αντίδραση της μητέρας και του αδερφού της Ιωάννας Παλιοσπύρου προκάλεσε η πρώτη αντίδραση της Έφης Κακαράντζουλα στη δίκη για το βιτριόλι όταν άκουσε το θύμα της επίθεσής της να απαντάει σε ερώτημα του δικηγόρου της για το αν έχει ζητήσει συγγνώμη.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο δικηγόρος της Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας, τη ρώτησε: «Σήμερα η κατηγορούμενη σας είπε κάτι;» με το θύμα της επίθεσης με βιτριόλι να απαντά: «Όχι. Με κοίταξε στα μάτια όπως εκείνη την ημέρα…».

Τότε ακούστηκε η κατηγορούμενη Έφη Κακαράντζουλα να σχολιάζει κάτι χαμηλόφωνα προκαλώντας την οργή της οικογένειας της Ιωάννας.

«Σκάσε μωρή, που θα μιλήσεις κιόλας! Φίδι, ε φίδι. Μιλάς. Γ@@@ το @@@!» είπε ο αδερφός της Ιωάννας με τη μητέρα της να φωνάζει «σκύλα, απόβρασμα της κοινωνίας, μας διέλυσες…». Τελικά με τη συνοδεία αστυνομικών ο αδελφός της Ιωάννας Παλιοσπύρου βγήκε για λίγο από τη δικαστική αίθουσα για να ηρεμήσει, ενώ η μητέρα της κάθισε στη θέση της.