Απολύτως επιτυχημένη η αιμοδοσία της Ε.ΑΣ.Υ.Α. στη Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών πραγματοποίησε σήμερα, 23-9-2021, άλλη μια εθελοντική αιμοδοσία στην αίθουσα της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής στην Καισαριανή η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς για άλλη μια φορά η συμμετοχή των συναδέλφων ήταν συγκινητική και επιβεβαίωσε ότι ο Έλληνας αστυνομικός διακατέχεται από υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο. Σε μια χρονική περίοδο, που λόγω της πανδημίας τα αποθέματα αίματος στα νοσοκομεία συνεχώς λιγοστεύουν, οι υπηρετούντες στη Δ.Α.Ε.Α. και όχι μόνο συνάδελφοι προσήλθαν κατά δεκάδες για να επιτελέσουν το «ιερό τους καθήκον».  

Να τονίσουμε ότι και σε αυτήν την αιμοδοσία τηρήθηκαν με ευθύνη μελών της διοίκησης της Ένωσης  μας όλα τα προβλεπόμενα από τον Ε.Ο.Δ.Υ. υγειονομικά πρωτόκολλα για την αποτροπή διασποράς του κορονοϊού.

Οφείλουμε ένα τεράστιο «μπράβο» και «ευχαριστώ» σε όλους τους συναδέλφους που έδωσαν αίμα, διαβεβαιώνοντας τους πως η όλο και μεγαλύτερη συμμετοχή τους στις αιμοδοσίες μας, μας δεσμεύει να συνεχίσουμε με ανάλογες δράσεις και στο μέλλον, προκειμένου να προβληθεί η προσφορά του Έλληνα αστυνομικού στο κοινωνικό σύνολο.

Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής Ταξίαρχο κ. ΠΑΠΑΔΗΜΟ Δημήτριο για την παραχώρηση της αίθουσας και για την παρουσία του εκεί.

 

Δίνω Αίμα σημαίνει Δίνω Ζωή

Για το Δ.Σ. της Ένωσης Αθηνών

Ο Πρόεδρος Πάκος Δημοσθένης

Ο Γενικός Γραμματέας Χύτας Κων/νος