Παιδικός σταθμός – Βάρκιζα: Σε κατάσταση σοκ η 2χρονη Αννούλα – Ανάστατοι οι γονείς των παιδιών

Να συνέλθει προσπαθεί η οικογένεια της μικρής Αννούλας, μετά το απίστευτο περιστατικό στη Βάρκιζα. Η μικρή έμεινε για 4 ώρες κλειδωμένη στο σχολικό, πριν την εντοπίσουν περαστικοί και ειδοποιήσουν την Αστυνομία. Ελεύθεροι οι υπεύθυνοι του παιδικού σταθμού

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η 2χρονη Αννούλα, που παρέμεινε για 4 ώρες κλειδωμένη και ξεχασμένη σε σχολικό λεωφορείο, ενώ αναστατωμένοι είναι και οι γονείς των παιδιών που πηγαίνουν στον ίδιο παιδικό σταθμό με τη μικρούλα, στη Βάρκιζα.

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν από τις 8 το πρωί της Δευτέρας, όταν ο οδηγός σχολικού λεωφορείου ιδιωτικού σταθμού παρέλαβε τα παιδιά για να τα μεταφέρει στον παιδικό σταθμό.

Όταν ο οδηγός μαζί με την συνοδό έφτασαν στον παιδικό αποβιβάστηκαν όλα, πλην ενός 2χρονου κοριτσιού.

Ο οδηγός κατευθύνθηκε προς το σπίτι του, όπου στάθμευσε το λεωφορείο, χωρίς να καταλάβει ότι το μικρό κοριτσάκι βρισκόταν στο εσωτερικό. Κλείδωσε το αμάξι και έφυγε. Λίγες ώρες αργότερα, περίπου στις 12 το μεσημέρι περαστικοί εντόπισαν το παιδάκι να κλαίει μέσα στο κλειδωμένο όχημα και ειδοποίησαν την αστυνομία.

Ακολούθησε έρευνα των Αστυνομικών, οι οποίοι προχώρησαν σε 5 συλλήψεις. Συγκεκριμένα, πέρασαν χειροπέδες στον οδηγό του σχολικού, στην συνοδό, στην Παιδαγωγό, στην ιδιοκτήτρια του Ιδιωτικού παιδικού σταθμού και στη διευθύντρια.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και οδηγήθηκαν στο τμήμα Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης. Στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στην Ευελπίδων και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Σε κατάσταση σοκ η μικρή Αννούλα

Η μητέρα της Αννούλας, μιλώντας στο Newsbomb.gr είπε πως η οικογένειά της προσπαθεί να ηρεμήσει, μετά το απαράδεκτο περιστατικό.

«Η κόρη μου βρίσκεται σε σοκ», είπε η κυρία Ιωάννα Καρβέλα.

Η εισαγγελέας ζήτησε να συγκεντρωθούν όλα τα απαραίτητα στοιχεία και οι καταθέσεις που θα συμπληρώσουν τη δικογραφία της υπόθεσης.

Υπενθυμίζεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που καταγράφεται ένα τόσο εξοργιστικό περιστατικό. Κάτι παρόμοιο συνέβη στην Παλλήνη το 2019, όταν είχαν ξεχάσει έναν 3χρονο παιδάκι πάλι σε σχολικό λεωφορείο.

Στις αρχές του 2020 οι δύο συνοδοί και ο οδηγός του λεωφορείου καταδικάστηκαν για σωματική βλάβη από αμέλεια.