Χάος στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Μουδανιών: Καραμπόλα 7 οχημάτων εξαιτίας της βροχής

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη τα… μούσκεψε σήμερα. Εκτός από τα προβλήματα που καταγράφηκαν με πτώσεις δένδρων, σημειώθηκε και κυκλοφοριακό κομφούζιο στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Μουδανιών μετά από καραμπόλα 7 οχημάτων

Συγκεκριμένα 7 οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους στις 15:30 στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Μουδανιών. Συγκεκριμένα, το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στο ρεύμα προς Χαλκιδική, πιθανότατα λόγω ολισθηρού οδοστρώματος. Η λωρίδα στην αριστερή πλευρά του οδοστρώματος παρέμενε κλειστή για ώρες, με την κυκλοφορία των οχημάτων να διεξάγεται από τη μεσαία και δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.

Επί τόπου έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και παρέλαβε έναν 16χρονο μαζί με την μητέρα του. Μεταφέρθηκαν για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Προβλήματα στη Θεσσαλονίκη από το μπουρίνι και τους ισχυρούς ανέμους

Προβλήματα στην κυκλοφορία, πλημμύρες σε δρόμους και πτώσεις δέντρων προκάλεσε το μπουρίνι, που εκδηλώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχτηκε κλήσεις για πτώσεις δέντρων σε διάφορα σημεία της πόλης, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις προκλήθηκαν φθορές σε σταθμευμένα οχήματα.

Στην οδό Λαμπράκη, στην περιοχή της Άνω Τούμπας, έπεσε δέντρο πάνω στο πεζοδρόμιο. Όπως δήλωσαν καταστηματάρχες στο ThessToday.gr, ενημέρωσαν κατευθείαν την Πυροσβεστική για να το απομακρύνει, όπως επίσης επισήμαναν πως δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.

Από το μεσημέρι πνέουν ισχυροί άνεμοι στις παραλίες του δήμου Θερμαϊκού, όπως φαίνεται και στο βίντεο του grtimes.gr.