Προσλήψεις oπλιτών στο στρατό ξηράς – Μέχρι 27 Αυγούστου οι αιτήσεις

Στρατός Ξηράς: Προκήρυξη για την πλήρωση 779 Οπλιτών Βραχείας Ανακατάταξης (ΟΒΑ) του Στρατού Ξηράς (οπλιτών και εφέδρων) για βραχεία περίοδο τριών ετών µε δυνατότητα παράτασης τριών ετών.

Οι υποψήφιοι, θα πρέπει να υποβάλουν τα δικαιολογητικά του Παραρτήµατος «Ζ», έως τις 27 Αυγούστου 2021 (όσα υποβληθούν µετά από αυτήν την ηµεροµηνία θα απορρίπτονται ως εκπρόθεσµα), ως εξής:

  • α. Οι οπλίτες, εφόσον µέχρι τις 27 Αυγούστου διανύεται το τελευταίο τετράµηνο των στρατιωτικών τους υποχρεώσεων.
  • β. Οι έφεδροι, εφόσον δεν έχουν παρέλθει πέντε (5) έτη από την ηµεροµηνία της οριστικής τους απόλυσης από τις Ένοπλες ∆υνάµεις κατά την ηµεροµηνία κατάθεσης των δικαιολογητικών τους.

Οι έφεδροι υποψήφιοι ΟΒΑ των Ειδικών ∆υνάµεων που θα κληθούν να συµµετάσχουν στις αθλητικές δοκιµασίες, θα ενηµερωθούν µε αποκλειστικά δική τους ευθύνη από την επίσηµη ιστοσελίδα του Γενικού Επιτελείου Στρατού (www.army.gr) αναφορικά µε τον τόπο και το χρόνο διεξαγωγής τους.

Οι οπλίτες υποψήφιοι των Ειδικών ∆υνάµεων θα ενηµερωθούν για τον τόπο και το χρόνο διεξαγωγής των αθλητικών δοκιµασιών µε µέριµνα της Μονάδας τους. ∆εν επιτρέπεται επανεξέταση στις αθλητικές δοκιµασίες για κανένα λόγο και οι αποφάσεις των Επιτροπών Αθλητικών ∆οκιµασιών είναι µη αναθεωρήσιµες.

Δείτε ΕΔΩ την προκήρυξη