Πυρκαγιές στη Βαρυμπόμπη: Πού εντοπίζονται προβλήματα ηλεκτροδότησης λόγω βλάβης στο δίκτυο

Στη Βαρυμπόμπη και την Εύβοια εντοπίζονται αυτήν την ώρα τα προβλήματα ηλεκτροδότησης μετά τις βλάβες που σημειώθηκαν στο δίκτυο απο τις πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν στην Αττική.

Βλάβες έχει υποστεί το δίκτυο διανομής ηλεκτρικού ρεύματος σε αρκετές περιοχές, λόγω της πυρκαγιάς αλλά και του καύσωνα που διατηρεί σε «κόκκινο συναγερμό» την τροφοδοσία των νοικοκυριών της Αττικής.

Στη Βαρυμπόμπη και την Εύβοια εντοπίζονται αυτήν την ώρα τα προβλήματα ηλεκτροδότησης των καταναλωτών, εξαιτίας των βλαβών που έχει υποστεί το δίκτυο διανομής.

Συγκεκριμένα στη Βαρυμπόμπη συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ εργάζονται από το πρωί για την αποκατάσταση γραμμής μέσης τάσης που τροφοδοτεί την περιοχή, ενώ στην Εύβοια χωρίς ρεύμα παραμένουν τέσσερις οικισμοί, επίσης εξαιτίας της πυρκαγιάς στην περιοχή.

Σποραδικές διακοπές μικρής διάρκειας σημειώθηκαν επίσης στο κέντρο της Αθήνας και το Περιστέρι.

Στην Κω εφαρμόζεται το πρόγραμμα περικοπών στην ηλεκτροδότηση που ανακοινώθηκε χθες, καθώς οι τοπικές μονάδες παραγωγής, εξαιτίας και των υψηλών θερμοκρασιών που μειώνουν την απόδοσή τους, δεν επαρκούν για την κάλυψη της ζήτησης.