Κρήτη: Αίσιο τέλος στην περιπέτεια του τουρίστα που αγνοείτο στα Χανιά

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του Πολωνού τουρίστα, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από το απόγευμα της Παρασκευής, όταν και πραγματοποιούσε πεζοπορία σε μονοπάτι μεταξύ Σούγιας και Αγίας Ρουμέλης στα νότια της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων

Ο Πολωνός τουρίστας κατάφερε να φθάσει το μεσημέρι του Σαββάτου (24/7) στην περιοχή της Αγίας Ρουμέλης και σύμφωνα με πληροφορίες, παρά την ταλαιπωρία του, είναι καλά στην υγεία του. Σημειώνεται ότι ο 55χρονος άνδρας επιχείρησε το πρωί της Παρασκευής να διασχίσει το μονοπάτι Σούγιας -Αγίας Ρουμέλης.

Κάποια στιγμή το βράδυ επικοινώνησε με τη σύντροφό του, η οποία στη συνέχεια ζήτησε βοήθεια καλώντας στο 112. Άμεσα ξεκίνησαν οι προσπάθειες για τον εντοπισμό του, ωστόσο το γεγονός ότι το κινητό του τηλέφωνο ήταν πιθανότατα απενεργοποιημένο και δεν έδινε σήμα, έκανε δύσκολη την επιχείρηση, καθώς οι διασώστες κλήθηκαν να ερευνήσουν μια μεγάλη περιοχή.

Στην επιχείρηση πήραν μέρος κλιμάκια της Πυροσβεστικής, της ΕΜΑΚ και της αστυνομίας και εθελοντές, ενώ για τον εντοπισμό του σηκώθηκε και drone.