Νέο σοκ στο Αγρίνιο – Συνταξιούχος βρέθηκε μέσα σε αυτοκίνητο να ασελγεί σε 13χρονη μαθήτρια

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους!  Σοκ και όχι μόνο προκαλεί η επ’ αυτοφώρω σύλληψη ενός συνταξιούχου –  Αγρινιώτη, ο οποίος ασελγούσε σε βάρος μιας 13χρονης. Η υπόθεση, που προκαλεί ανατριχίλα, ήρθε στο φως το Σάββατο  (17/12/2016),  το πρωί όταν συνελήφθη από αστυνομικούς, σε ερημική αγροτική περιοχή, πίσω από πολυκατάστημα, στην περιοχή Τροχός Αγρινίου.

Το χρονικό της φρίκης

Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniosite.gr στην αστυνομία πριν από λίγες ημέρες έφθασε καταγγελία για τον συγκεκριμένο 72χρονο. Αμέσως ξεκίνησε εμπεριστατωμένη έρευνα  και αστυνομικοί της ασφάλειας Αγρινίου παρακολουθούσαν κάθε κίνηση του συνταξιούχου.

Έτσι δεν άργησαν και σήμερα το πρωί οι αστυνομικοί κατόρθωσαν να   συλλάβουν επ’ αυτοφώρω τον 72χρονο μέσα στο ΙΧ με την ανήλικη. Όπως  αποκαλύφθηκε ο ηλικιωμένος της προσέφερε χρήματα και μάλιστα το φρικιαστικό περιστατικό εξετάζεται από την αστυνομία αν έχει επαναληφθεί.

Σε βάρος του συνταξιούχου  σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα και πρόκειται να  οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου, τη Δευτέρα, 19/12/2016

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στην συγκεκριμένη περιοχή υπάρχουν αρκετές καταγγελίες στην αστυνομία για διάφορα περιστατικά, τα οποία η αστυνομία εξετάζει ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχει επέμβει κατά το παρελθόν!