Θεσσαλονίκη: Ανήλικος οδηγούσε το αυτοκίνητο στο τροχαίο δυστύχημα με θύμα 19χρονο

Ανήλικος ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου που βγήκε από το δρόμο με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 19χρονος τα ξημερώματα της Πέμπτης

Στην αποκάλυψη ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε ο άτυχος 19χρονος που σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη, ήταν ανήλικος προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός του οχήματος που ανετράπη το δρόμο στην Επαρχιακή Οδό Ξηροχωρίου – Νέας Φιλαδέλφειας είναι ηλικίας 16,5 ετών.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε περίπου στη 1 τα ξημερώματα όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το όχημα στο οποίο επέβαινε ο 19χρονος, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη εκτός του δρόμου.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ., ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ καθώς και κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προκειμένου να απεγκλωβίσουν τον άτυχο νεαρό.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το τροχαίο δυστύχημα

Πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (24-06-2021) στην Επαρχιακή Οδό Ξηροχωρίου – Ν. Φιλαδέλφειας, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ανήλικος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη εκτός του οδοστρώματος, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό 19χρονου ημεδαπού – συνοδηγού του παραπάνω οχήματος και τον ελαφρύ τραυματισμό του οδηγού.

Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας