Παγκράτι: Πατέρας και γιος έδωσαν εντολή «φα’ τον» σε ροτβάιλερ για να επιτεθεί σε 30χρονο

Στιγμές τρόμου για 30χρονο στο Παγκράτι όταν δέχθηκε επίθεση από ροτβάιλερ μετά από εντολή των ιδιοκτητών του, ενός πατέρα και ενός γιού

Άγρια επίθεση από ροτβάιλερ δέχθηκε ένας 30χρονος άνδρας στο Παγκράτι το βράδυ της Κυριακής.

Σύμφωνα με πληροφορίες όλα συνέβησαν στο Άλσος Λογγίνου την ώρα που ο 30χρονος είχε βγάλει για βόλτα το δικό του σκυλί ράτσας ντόπερμαν.

Όπως κατήγγειλε ο 30χρονος στο Αστυνομικό Τμήμα Παγκρατίου, ο πατέρας και ο γιος, οι ιδιοκτήτες του ροτβάιλερ, εμφανίστηκαν στο συγκεκριμένο άλσος και απείλησαν όλους όσοι βρίσκονταν εκεί λέγοντας τους «δέστε τα σκυλιά σας! Θα τον αμολήσω να σας φάει!».

Όταν ο 30χρονος προσπάθησε να τους εξηγήσει ότι μπορούσαν όλοι μαζί να βρίσκονται στον ίδιο χώρο τότε πατέρας και γιος του επιτέθηκαν.

Σύμφωνα με την καταγγελία του 30χρονου αρχικά ο γιος τον χτύπησε με το γόνατο ενώ ο πατέρας του στη συνέχεια έφερε τον σκύλο δίνοντας του εντολή «φα’ τον» με το ροτβάιλερ να τον δαγκώνει στο στήθος.

Ο 30χρονος είπε, επίσης, στους αστυνομικούς ότι ο πατέρας τον χαράκωσε και με μια φαλτσέτα απειλώντας τον να μην ξαναπεράσει από το συγκεκριμένο άλσος στο Παγκράτι.

Την έρευνα έχουν αναλάβει πλέον το ΑΤ Παγκρατίου καθώς πατέρας και γιος εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση μέχρι να φτάσουν οι αστυνομικοί στο άλσος Λογγίνου το βράδυ της Κυριακής.