Σοκαριστικό τροχαίο στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας: Ακρωτηριάστηκε 27χρονος μοτοσικλετιστής

Το τροχαίο ατύχημα που οδήγησε στον ακρωτηριασμό του 27χρονου σημειώθηκε στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας στο ύψος των Αγίων Θεοδώρων

Στον ακρωτηριασμό ενός 27χρονου αναβάτη μοτοσικλέτας οδήγησε το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας στο ύψος των Αγίων Θεοδώρων.

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στο ύψος του 261ου χλμ. της εθνικής οδός Αθηνών – Λαμίας όταν ο 27χρονος έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του σε μια στροφή με αποτέλεσμα να χτυπήσει με δύναμη πάνω στο στηθαίο.

Σύμφωνα με το LamiaReport o 27χρονος, ο οποίος κατάγεται από τη Λάρισα, κινούνταν προς Λαμία όταν σε μια δεξιά στροφή, στο ύψος των Αγίων Θεοδώρων, έχασε τον έλεγχο και η μηχανή εξετράπη αριστερά και έπεσε με δύναμη πάνω στο στηθαίο, ενώ στη συνέχεια ανατράπηκε μέσα στο οδόστρωμα.

Ο 27χρονος φορούσε κράνος, όμως η πρόσκρουση στο τσιμεντένιο στηθαίο ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά, αφού το πόδι του είχε σχεδόν ακρωτηριαστεί.

Ο μοτοσικλετιστής διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου εσπευσμένα μπήκε στο χειρουργείο και σύμφωνα με πληροφορίες το πόδι του ακρωτηριάστηκε.

Ο 27χρονος στη συνέχεια διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Λάρισας.

Προανάκριση για το σοβαρό τροχαίο διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Μαγνησίας.