Γλυκά Νερά: Το παρασκήνιο των επαφών του 33χρονου πριν ομολογήσει – Τι έλεγε στους αστυνομικούς

Γλυκά Νερά: Την προσπάθεια του 33χρονου να κρύψει τη δολοφονία της συζύγου του αποκαλύπτουν οι διάλογοι που είχε με τους αστυνομικούς που ερευνούσαν την υπόθεση

«Χίλια πρόσωπα» παρουσίαζε στους αστυνομικούς ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο καθ’ ομολογία δολοφόνος της 20χρονης συζύγου του, προκειμένου να κρύψει ότι ήταν αυτός που έβαλε τέλος στη ζωή της άτυχης Καρολάιν μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Για 37 ημέρες ο Μπάμπης έπαιζε «θέατρο» μπροστά στους αστυνομικούς με τις εναλλαγές στη συμπεριφορά του να είναι συνεχείς από την πρώτη έως την τελευταία ημέρα.

Όπως αποκάλυψε το OPEN ο 33χρονος πιλότος είχε συζητήσει με τον αστυνομικό στον οποίο τελικά ομολόγησε, τις «φήμες» ότι εκείνος είναι ο δολοφόνος.

Ακούγοντας την εκδοχή αυτή ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος απαντούσε τότε: «Ο κόσμος λέει τα δικά του. Εγώ, έχω να μεγαλώσω ένα παιδί. Τι θα κάνω; Θα αρχίσω τις μηνύσεις και τις αγωγές;».

Όταν, όμως, τελικά «έσπασε» μπροστά στα συντριπτικά στοιχεία σε βάρος του που παρουσιάστηκαν από τους αστυνομικούς, ο δολοφόνος της Καρολάιν υπογράφοντας την ομολογία του φέρεται να τους είπε «όλες αυτές τις ημέρες έβλεπα εφιάλτες. Είχα τύψεις. Η Καρολάιν ερχόταν στον ύπνο μου…».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Αναγνωστόπουλος ρωτάει τους αστυνομικούς για την υγεία της κόρης του ενώ δείχνει να τον ενδιαφέρει και η εικόνα που έχει σχηματίσει η κοινή γνώμη για τον ίδιο.

«Τι λένε έξω για μένα;» φέρεται να ρώτησε τους αστυνομικούς ο δολοφόνος.

Πότε άλλαξε η συμπεριφορά του πιλότου

Τις 37 ημέρες στις οποίες ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος έκρυβε το ένοχο μυστικό του είχε συνεχή επικοινωνία με έναν συγκεκριμένο αστυνομικό του τμήματος Ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ, ο οποίος ήταν άλλος απ’ αυτόν που αργότερα απέσπασε την ομολογία του 33χρονου.

Για τις πρώτες 15 ημέρες μετά το φονικό η επικοινωνία του Αναγνωστόπουλου με τον αστυνομικό ήταν καθημερινή και ο ίδιος ήταν απόλυτα συνεργάσιμος, ψύχραιμος και νηφάλιος.

Όταν, ωστόσο, άρχισαν οι «ψίθυροι» για το πρόσωπό του είχε αντιδράσει λέγοντας στον αστυνομικό «ο κόσμος λέει τα δικά του. Εγώ έχω να μεγαλώσω ένα παιδί. Τι θα κάνω; Θα αρχίσω τις μηνύσεις και τις αγωγές;».

Κομβικό σημείο στην αλλαγή συμπεριφοράς του Αναγνωστόπουλου φέρεται να αποτέλεσε η κατάθεση της «ψυχολόγου» με τον ίδιο να διαμαρτύρεται έντονα λέγοντας «πώς είναι δυνατόν η ψυχολόγος να δίνει συνεντεύξεις για εμένα και την Καρολάιν;».

Από εκεί και πέρα ο 33χρονος εμφανιζόταν πολύ περισσότερο εκνευρισμένος όταν μιλούσε με τους αστυνομικούς αφήνοντας υπονοούμενα πως μπορεί να ήταν αυτοί που διέρρεαν τα προσωπικά δεδομένα του ίδιου και της Καρολάιν.