Γλυκά Νερά: «Δεν έχουμε ένδειξη για συνεργό αλλά…» λέει ο εκπρόσωπος τύπου της ΕΛ.ΑΣ.

Γλυκά Νερά: Στην ερώτηση για το αν υπήρξε συνεργός στη δολοφονία της Καρολάιν από τον Χαράλαμπο Αναγνωστόπουλο απάντησε ο εκπρόσωπος τύπου της ΕΛ.ΑΣ.

Για τον τρόπο με τον οποίο κινήθηκε και θα κινηθεί η ΕΛ.ΑΣ. στην υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν από τον σύζυγό της στα Γλυκά Νερά μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας απαντώντας και στο ερώτημα αν υπήρξε συνεργός ή ηθικός αυτουργός.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Απόστολο Σκρέκα «δεν υπήρξε κάποιο σημείο κλειδί για την ομολογία του Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου αλλά ένας συνδυασμός στοιχείων για να κάνουμε μια συζήτηση μαζί του».

Στην ερώτηση, δε, για το πότε υποπτεύθηκαν οι αστυνομικοί που χειρίζονταν την υπόθεση τον σύζυγο της Καρολάιν, ο κ. Σκρέκας απάντησε «αφού εξετάσαμε το ενδεχόμενο ληστείας στη συνέχεια πήγαμε στο δεύτερο ενδεχόμενο να είναι αυτός ο δράστης».

Όπως τόνισε τα στοιχεία που «ξεκλείδωσαν» την υπόθεση ήταν η ιατροδικαστική γνωμάτευση σε συνδυασμό με τα ψηφιακά στοιχεία που συγκέντρωσε η διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών.

Ο κ. Σκρέκας ρωτήθηκε στον ΣΚΑΪ και για το αν η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο του συνεργού ή ηθικού αυτουργού στη δολοφονία στα Γλυκά Νερά και απάντησε:

«Δεν έχουμε καμία ένδειξη για συνεργό ωστόσο προχωρώντας στην κύρια ανάκριση μπορεί να προκύψο0υν νέα στοιχεία που θα ενσωματωθούν».

Ο εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ ρωτήθηκε και για το γιατί δεν έγινε πρώτα φωτογράφιση του χώρου της δολοφονίας και απάντησε ότι «όταν υπάρχει κίνδυνος ζωής το πρώτο είναι να διασφαλίσει το πρόσωπο που καλεί σε βοήθεια»

«Δεν ήμουν παρών αλλά φαντάζομαι ότι όταν ένας συνάνθρωπός μας ζητά βοήθεια αυτό είναι η πρώτη ανάγκη» συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος τύπου της ΕΛ.ΑΣ.