Γλυκά Νερά: Τι συμβαίνει με την ψυχολόγο; Τι κατέθεσε ο πιλότος για τις συνεδρίες

Ακόμα μία κατάθεση στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής έδωσε ο 33χρονος πιλότος, σύζυγος της Καρολάιν, αυτή τη φορά στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης για τη διερεύνηση της καταγγελίας περί αντιποίησης του επαγγέλματος του ψυχολόγου από την Ελένη Μυλωνοπούλου

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι αστυνομικοί ρώτησαν τον 33χρονο πώς εκείνος και η Καρολάιν βρήκαν τη φερόμενη ως ψυχολόγο και ξεκίνησαν να την επισκέπτονται.

Εκείνος απάντησε ότι η Καρολάιν αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα μετά τη γέννηση του παιδιού τους και ήθελαν να βρουν κάποιον ειδικό που θα μπορούσε να τους υποστηρίξει.

Έτσι, αναζήτησαν στο ίντερνετ σελίδες που πρότειναν ειδικούς και θεραπείες, μέχρι που εντόπισαν την ιστοσελίδα της Ελένης Μυλωνοπούλου. Όπως είπε ο πιλότος, εκείνος και η γυναίκα του αναζητούσαν ψυχολόγο. Ωστόσο, δεν είναι απολύτως ευκρινές εάν η Ελένη Μυλωνοπούλου τους συστήθηκε ως ψυχολόγος ή γενικά ως θεραπεύτρια.

Η Ελένη Μυλωνοπούλου έκανε συνολικά οχτώ συνεδρίες με το ζευγάρι στο γραφείο της στο Χαλάνδρι. Η τελευταία συνεδρία έλαβε χώρα τον περασμένο Ιανουάριο.

Η κυρία Μυλωνοπούλου έδωσε και αυτή για κατάθεση που διήρκεσε μιάμιση ώρα στο Τμήμα Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Εισαγγελία διέταξε προκαταρκτική για να ερευνηθεί εάν έχει διαπραχθεί το αδίκημα της αντιποίησης του επαγγέλματος του ψυχολόγου. Στο πλαίσιο αυτό κατάθεση έδωσαν η φερόμενη ως ψυχολόγος, η πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων αλλά και ο σύζυγος της Καρολάιν.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η Ελένη Μυλωνοπούλου, η οποία προσήλθε αυτοβούλως πριν κληθεί από την ΕΛ.ΑΣ. στο πλαίσιο της προκαταρκτικής, κατέθεσε ότι ουδέποτε δήλωσε ψυχολόγος και ότι η ιδιότητα αυτή της αποδόθηκε από τα ΜΜΕ λόγω παρερμηνείας. Επίσης, κατέθεσε ότι είναι υπνοθεραπεύτρια και υπεύθυνη Κέντρου Θεραπευτικής Ύπνωσης και Συμβουλευτικών Προσεγγίσεων. Μάλιστα, ανέφερε ότι διαθέτει άδεια από το Επιμελητήριο Αθηνών (κάτι που επιβεβαιώνεται από την έρευνα).

Αρμόδιες πηγές σημειώνουν πάντως ότι ξεκαθαρίζεται το τοπίο όσον αφορά στην ιδιότητα του ψυχολόγου, καθώς απ’ ότι αποδεικνύεται ουδέποτε είχε ανάλογο πτυχίο.

Μόλις ολοκληρωθεί η έρευνα από την ΕΛ.ΑΣ. ο φάκελος θα διαβιβαστεί στη Δικαιοσύνη που θα κρίνει εάν θα απαγγελθούν ή όχι κατηγορίες σε βάρος της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ελένη Μυλωνοπούλου ανέφερε στους αστυνομικούς ότι η τελευταία φορά που έκανε συνεδρία με τον Καρολάιν και το σύζυγο της ήταν τον περασμένο Ιανουάριο. Συνολικά είχαν κάνει οχτώ συνεδρίες, ενώ η τελευταία επικοινωνία της με το πιλότο –σύζυγο της 20χρονης- ήταν ένα συλλυπητήριο μήνυμα που του απέστειλλε μετά το τραγικό συμβάν στα Γλυκά Νερά.