Κηφισιά: Ποινική δίωξη στον 47χρονο που πυροβόλησε τον αδερφό του για προσωπικές διαφορές

Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία και οπλοκατοχή άσκησε ο Εισαγγελέας στον 47χρονο που ομολόγησε ότι το μεσημέρι του Σαββάτου πυροβόλησε και τραυμάτισε τον αδερφό του στην Κηφισιά

Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή, από τον οποίο αναμένεται να ζητήσει προθεσμία.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι του Σαββάτου και ο δράστης, αδερφός του θύματος, δεν είναι άγνωστος στις Αρχές αφού σύμφωνα με πληροφορίες τον Ιούλιο του 2017 είχε κατηγορηθεί για συμμετοχή σε κύκλωμα που πουλούσε «προστασία» σε καταστήματα σε Κεραμεικό, Γκάζι, Πατήσια, Κολωνάκι, Μεταξουργείο, Σύνταγμα, Γλυφάδα, Ψυρρή, Λυκόβρυση, Π. Φάληρο, Ασπρόπυργο, Κηφισιά, Άνοιξη, Νέα Ερυθραία, Αγ. Παρασκευή, Χαλάνδρι, Κυψέλη και Πειραιά.

Στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής παραδόθηκε το βράδυ της Κυριακής ο 47χρονος που πυροβόλησε τον αδερφό του στην Κηφισιά το Σάββατο.

Ο 47χρονος κατά πληροφορίες είχε απασχολήσει το 2017 ξανά τις αρχές και συγκεκριμένα τη Δίωξη Εκβιάστων.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο 47χρονος παραδόθηκε στις 9:30 το βράδυ της Κυριακής.

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Εσπερίδων 6 λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι του Σαββάτου.

Τα δύο αδέλφια διαπληκτίστηκαν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, με αποτέλεσμα ο ένας, 47 ετών, να βγάλει όπλο και να πυροβολήσει τον άλλον, 45 ετών, στο πόδι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι γονείς ήταν μπροστά στο συμβάν. Περαστικοί κάλεσαν το ΕΚΑΒ και ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα» χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.