Γλυκά Νερά: Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. η καταγγελία σε βάρος της ψυχολόγου – Τι εξετάζεται

Στο μικροσκόπιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής μπαίνει η καταγγελία του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων σε βάρος της γυναίκας που φέρεται ως η ψυχολόγος της 20χρονης Κάρολαιν που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά

Οι αστυνομικοί θα εξετάσουν το κατά πόσο έχει υπάρξει το αδίκημα της αντιποίησης του επαγγέλματος της ψυχολόγου. Η συγκεκριμένη γυναίκα είχε κληθεί για κατάθεση στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών, καθώς η 20χρονη Κάρολαιν είχε κάνει μαζί τις συνεδρίες. Η ΕΛ.ΑΣ. έχει επιβεβαιώσει από την έρευνα ότι η 20χρονη έκανε συνεδρίες σε εκείνη.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι υπάρχουν «σκιές» γύρω από τη ψυχολόγο, τότε η έρευνα θα επεκταθεί και προς αυτή την κατεύθυνση. Ήδη οι αστυνομικοί εξετάζουν εάν υπάρχουν και άλλες καταγγελίες σε βάρος της ψυχολόγου κατά το παρελθόν.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σύλλογος Ελλήνων Ψυχολόγων ζητά από τη γυναίκα που εμφανίζεται ως ψυχολόγος της Κάρολάιν να καταθέσει εντός δύο ημερών το πτυχίο ΑΕΙ της καθώς και την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

Η ψυχολόγος έκανε τις τελευταίες ημέρες δηλώσεις σε διάφορα ΜΜΕ για τις συνεδρίες της με την 20χρονη κοπέλα.

Ο ΣΕΨ της απέστειλε επιστολή στην οποία αναφέρει επί λέξει: «Παρακαλούμε εντός δύο ημερών να προσκομίσετε στον Σύλλογο Ελλήνων Ψυχολόγων, εάν έχετε, πτυχίο ΑΕΙ Ψυχολογίας και άδεια άσκησης επαγγέλματος Ψυχολόγου του Ελληνικού κράτους».