Άλλη μια σπουδαία σύλληψη της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Δυτικής Αττικής

Την Κυριακή 30 Μαΐου περί ώρα 20:00 η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. έλαβε σήμα από το Κέντρο Άμεσης Δράσης να μεταβεί επί της Βενιζέλου για διάρρηξη σε όχημα

Στο σημείο υπήρχε ένα ζευγάρι αλλοδαπών οι οποίοι είχαν έρθει από την Κόρινθο για δουλειά και στο σημείο που είχαν σταθμεύσει το όχημα τους άγνωστο άτομο το διέρρηξε και αφαίρεσε ένα τσαντάκι με όλα τα προσωπικά τους έγγραφα , ταυτότητες, κάρτες τραπέζης καθώς και χρηματικό ποσό.

Αφού η ομάδα περισυνελεξε ότι στοιχεία μπόρεσε και υπέδειξε στους παθόντες αποχώρησαν για αναζητήσεις. Με υπερβάλλον ζήλο οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. αναζήτησαν κάμερες ασφαλείας πέριξ του σημείου όπως και άλλα στοιχεία μέσω τον οποίον θα μπορούσαν να εντοπίσουν τον δράστη.

Κατά την διάρκεια των αναζητήσεων επέστρεψαν στο αρχικό σημείο που βρίσκονταν οι παθόντες και ενημερώθηκαν πως με τις κάρτες τραπέζης πραγματοποιούνται ανέπαφες αγορές προϊόντων από διάφορα καταστήματα της Ελευσίνας.

Άμεσα μετέβησαν στα σημεία προκειμένου να εντοπίσουν τον δράστη όπου σε ένα κατάστημα σε συνεννόηση με τον υπεύθυνο είδαν μέσω του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης πως την αγορά την είχε κάνει μια γυναίκα Ρομά γνώριμη της αστυνομίας και των έμπειρων αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., καθότι τους είχε απασχολήσει και παλαιότερα για παρόμοια αδικήματα.

Αποχώρησαν για αναζητήσεις και τον εντόπισμό της ανωτέρω και περί τις 21:30 κατάφεραν να την εντοπίσουν, ενώ προχώρησαν σε αστυνομικό έλεγχο η γυναίκα παραδέχθηκε την πράξη της παρέδωσε το χρηματικό ποσό το οποίο είχε στην κατοχή της καθώς και υπέδειξε στους αστυνομικούς που είχε απορρίψει τα άλλα έγγραφα.

Οι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Δυτικής Αττικής παρέδωσαν όλα τα κλοπιμαία στους παθόντες που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο Τμήμα Ασφαλείας και όπως ήταν αναμενόμενο άκουσαν τα πολλά μπράβο και ευχαριστώ ενώ απέδειξαν για ακόμη μια φορά πως η Ελληνική Αστυνομία πάντα θα είναι δίπλα στον πολίτη.