Παραλίγο τραγωδία στο Μενίδι: Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έσωσαν ηλικιωμένη λίγο πριν κάνει βουτιά θανάτου

Απογευματινές ώρες της Κυριακής 23/5 ]η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. 509-3 Αχαρνών (Ά Αλλαγής) λαμβάνει από το κέντρο Άμεσης Δράσης δήμα για άτομο που απειλεί να αυτοκτονήσει στην οδό Χαραυγής.

Άμεσα η ομάδα από κοινού με τον αλλαγάρχη τους (ΔΙ.ΑΣ. 500Α4) μεταβαίνουν στο σημείο όπου ενημερώνονται από οικογενειακό πρόσωπο ότι η ηλικιωμένη γυναίκα σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση λόγω χαμού πολύ οικείου της προσώπου έφυγε από της οικεία της προς άγνωστη κατεύθυνση απειλώντας πως θα αυτοκτονήσει πέφτοντας στις γραμμές του τρένου.

Άμεσα και χωρίς να χάσουν χρόνο οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ενήργησαν αναζητήσεις σε όλη την πέριξ περιοχή εντοπίζοντας σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα την ηλικιωμένη στα κάγκελα πάνω από τις γραμμές του προαστιακού Αχαρνών και πιο συγκεκριμένα στην οδό Κωνσταντινουπόλεως, λίγα μόλις δευτερόλεπτα πριν προβεί στο απονενοημένο διάβημα.

Αμέσως και χωρίς δισταγμό οι αστυνομικοί απομάκρυναν από τα κάγκελα την αποφασισμένη γυναίκα η οποία ήταν σε εξαιρετικά άσχημη ψυχολογική κατάστημα.

Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν τα οικεία της πρόσωπα τα οποία πήγαν και την παρέλαβαν.